בליכוד דורשים לחקור ולהעמיד לדין את סגן הרמטכ"ל וחבר הכנסת לשעבר יאיר גולן אחרי ששוב התראיין ואמר דברים מסוכנים.
גולן התראיין בצהריים לכאן רשת ב' שם התייחס למחאה נגד הרפורמה המשפטית: "מול הניסיונות לחיסול הדמוקרטיה נציב התנגדות אזרחית חד משמעית, ואם נצטרך להגיע למרי רחב היקף ובלתי אלים זה מה שנעשה. אני קורא כאן במסגרת הסביר ובלי לנקוט באלימות לעשות גם דברים בלתי-חוקיים – אין מנוס אלא לעשות זאת".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בתגובה לדברים דרשו בליכוד את חקירתו בחשד להמרדה: "דברי ההסתה וההמרדה של יאיר גולן מחייבים פתיחה מידית בחקירה – עוד היום. מי שמפר את החוק וקורא להפרת החוק חייב לשלם מחיר, אחרת אין משמעות לשלטון החוק".
"אנו דורשים מהיועמ״שית בהרב-מיארה לנקוט יד קשה נגד מפירי החוק והסדר, המסיתים והממרידים, שמבקשים לזרוע פורענות מסוכנת בלב החברה הישראלית".
זו הפעם השנייה היום בה הליכוד דורש את התעוררות היועמ"שית לפעול נגד מפרי הסדר. הפעם הראשונה הייתה אחרי ההתפרעות מול ביתו של שר המשפטים יריב לוין, שם נעצרו 5 פעילי 'אחים לנשק' שחסמו את הכביש והבעירו מדורה.
מה דעתך בנושא?
43 תגובות
5 דיונים
אנדר וויגין
רק הוא שוכח דבר אחד: מהרגע שנולד הוא עשה דברים לא חוקיים אז שלפחות לא ינסה לעשות עלינו רושם!
11:42 19.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנדר וויגין
נו באמת: הוא ממש מגלה לנו את אמריקה פה! אפשר לחשוב שזאת פעם ראשונה!
22:37 20.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנדר וויגין
זה עצם העובדה שנולדת! חבל שאתה בכלל חי! אילו אמא שלך הייתה עושה הפלה לכולנו פה היה ממש טוב! נורא חבל שהוריך לא שמעו על אמצעי מניעה!
11:33 04.05.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים ג
מעשים בלתי חוקיים... מעשים בלתי חוקיים שווים כלא. המשטרה חייבת לחקור את יאיר גולן שמשתמש בדרגתו הצבאית לקרוא למעשים בלתי חוקיים מתי גולן היה בפעם האחרונה במילואים ומדוע הוא משתמש בדרגת...
מעשים בלתי חוקיים... מעשים בלתי חוקיים שווים כלא. המשטרה חייבת לחקור את יאיר גולן שמשתמש בדרגתו הצבאית לקרוא למעשים בלתי חוקיים מתי גולן היה בפעם האחרונה במילואים ומדוע הוא משתמש בדרגת אלוף במיל אם הוא אינו נקרא למילואים
המשך 08:57 07.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים ג
יאיר גולן: "אני קורא לעשות גם דברים לא חוקיים". אני קורא למשטרת ישראל לחקור את יאיר גולן שקורא לעשות גם דברים לא חוקיים".
08:51 07.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עופר כסיף ????
יום אחד זה יקרה ותלך לבקר את הנכדים שלך בחווארה לכאורה
15:36 03.07.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
למשל אני אנרכיסט ואני מאוד שונא יצור כמוך, ואם אני אדרוס אותך עם המשאית בראש העין כשהבנות שלך עומדות ליד הרכב,ואני אמחץ אתכם האם זה בסדר?מה דעתך אנטישמי?
אני שואל כאנרכיסט מצוי, האם אני צריך לעשות דברים לא חוקיים,על פי הגדרתך?
12:11 28.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאיר
את הבן Z' הזה להעמיד למשפט במידה וימצא אשם אז לתת לו כדור בראש ולאחר מכן לתלות אותו בככר עם הרגליים למעלה והראש למטה.
07:48 28.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אסתר
צודק.צריך למשל לשרוף את חווארה
07:46 28.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי מ
איזה מלח הארץ,,, זבל הארץ,זה בושה, גועל נפש מסית השתן עלה לו לראש,
07:39 28.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר