בפתח ישיבת סיעת ישראל ביתנו תקף  ח"כ אביגדור ליברמן את הקואליציה, לדבריו: מאז תחילת השיחות הזהרנו את כולם שמדובר בתרגיל הונאה ולא במשא ומתן אמיתי וכנה. כל מה שקרה מאז רק מוכיח את צדקת דרכנו".

"כל מה שקרה סביב הוועדה לבחירת שופטים, כל מה שקורה כרגע סביב קידום חד צדדי של עילת הסבירות, אומר רק דבר אחד, עם האנשים האלו, אם אתה לא מקבל את עמדתם, מיד שוברים את כללי המשחק".

ליברמן הזהיר בדבריו את כוונת הקואליציה להגיש חוק לפירוק הלשכה: "מקבל תמיכת וועדת השרים לחקיקה". ומשם קרא לחבריו לאופוזיציה לזנוח את השיחות: "קורא לחבריי לאופוזיציה תודיעו היום, אין יותר תרגילי הונאה, אנחנו לא חלק מאותה מצגת שווא שמנסים להציג נתניהו וחבריו, אין מו"מ, הקואליציה רוצה ללכת באופן חד צדדי, שילכו ככה, אנחנו לא ניתן שום לגיטימציה לשום מהלך סרק ולתרגילי הונאה של נתניהו ושל חבריו לממשלה".

בנושא הביטחוני שלח ליברמן אצבע מאשימה כלפי הממשלה:" הכתובת הייתה על הקיר" הדגיש והוסיף: אנחנו רואים איומים חדשים, והתמודדות עם איום רקטי גם מיו״ש. הממשלה האת נכשלה במאבק בטרור".

"אי אפשר לנצח את הטרור ביו"ש בלי לטפל בראש הנחש, שהם ראשי הטרור ברצועת עזה. משם יוצאת היוזמה, ההדרכה והכסף. בלי חזרה לסיכולים ממוקדים, אי אפשר לנצח את הטרור ביו"ש.״

 

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

קרדיט צילום: בנצי רובין סרוגים