מבזקים
סרוגים

תאונה קשה בשומרון: הרוג מפגיעת משאית בכביש 5

גבר כבן 25 נהרג בתאונת דרכים בין רכב למשאית בכביש 5 סמוך למחלף פדואל. צוותי מד"א ביצעו בו פעולות החייאה, אך נאלצו לקבוע את מותו. נהג המשאית נפצע באורח קל ופונה לבית החולים

ז' תמוז התשפ"ג
תאונה קשה בשומרון: הרוג מפגיעת משאית בכביש 5
תאונה קשה בשומרון: הרוג מפגיעת משאית בכביש 5 צילום: (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

תאונה קטלנית בשומרון: גבר כבן 25 נהרג בתאונה שהתרחשה הלילה (בין ראשון לשני) בין רכב למשאית בכביש 5 סמוך למחלף פדואל. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהוזעקו למקום ביצעו בנהג הרכב פעולות החייאה, אך לבסוף קבעו את מותו במקום. נהג המשאית נפצע באורח קל באירוע, ופונה לבית החולים.

פאראמדיק מד"א חיים רצבי סיפר כי "כשהגענו ראינו משאית ורכב מעוך שמתוכו חולץ הנהג צעיר כבן 25, הוא שכב על הכביש לצד הרכב כשהוא מחוסר הכרה עם חבלה רב מערכתית, הוא היה ללא דופק וללא נשימה ועוברי אורח התחילו לבצע בו פעולות החייאה. המשכנו בפעולות החייאה מתקדמות שבסופן קבענו את מותו".

עוד אמר כי "נהג המשאית גבר כבן 53 שנחבל קל קיבל טיפול רפואי ראשוני במקום ופינינו אותו להמשך בדיקות וטיפול בבית החולים כשמצבו קל".

כביש 5 פדואל תאונת דרכים