הבחירות ללשכת עורכי הדין בשיאן ובזמן שהעימות בין אפי נווה ועמית בכר על ראשות הלשכה מתחמם, גם על ראשות המחוזות מתנהל קרב מעניין. הערב (ראשון) הודיעה הרשימה הציונית משפטית  כי היא תומכת בעו״ד חיה מנע לראשות מחוז תל אביב של לשכת עורכי הדין.

רשימת ״יוזמה – הציונות המשפטית״ בראשות עו״ד יצחק נטוביץ וערן בן ארי הכריזה על תמיכתה במנע למועמדות לראשות מחוז תל אביב. כמו כן חתמו הסיעות על הסכם עודפים בוועד מחוז תל אביב.

מנע: "מודה להם, מדובר ברשימה ותיקה, מקצועית וערכית"

עו״ד חיה מנע התייחסה לתמיכה ואמרה: "אני מודה לרשימת ׳יוזמה ציונית משפטית׳ בראשות חברי עו״ד יצחק נטוביץ על התמיכה בי לראשות מחוז תל אביב".

,מדובר ברשימה ותיקה, מקצועית וערכית, שמתמודדת גם למועצה הארצית של הלשכה וכוללת חברות וחברים, אנשי עשייה, שלאחר היבחרי ליו״ר המחוז יקחו חלק פעיל בתוכניות העבודה שלי למחוז. אני מודה להם על האמון ושמחה לשותפים כמוכם לדרך".