מהומה גדולה התפתחה היום (ראשון) בשבוע הספר שבמתחם השרונה בתל אביב, כאשר עשרות פעלי שמאל החלו להפגין ולצעוק בעקבות הגעתו של ח"כ שמחה רוטמן למקום. המפגינים זעקו לעברו של יו"ר ועדת חוקה וחלקים מהם אף ניסו להתקרב אליו באלימות.

רוטמן שהגיע לדוכן הוצאת הספרים סלע מאיר פגש גם רבים מתומכיו וקוראיו וחתם על ספריו ״מפלגת בג״ץ״ ו-״למה שהעם יבחר את השופטים״. חבר הכנסת שהיה מוקף באבטחה כבדה שמנעה פגיעה מצד פעילי השמאל, הצליח בסופו של דבר להגיע לדוכן ולחתום על ספרי ולאחר זמן קצר עזב את המקום לקול קריאות הנאצה מצד המפגינים.
רוטמן בתגובה למהומה: "אלו הזועקים ד-מו-קרט-יה מנסים למנוע מאנשים לקרוא ספרים"

בתום הביקור אמר חה״כ רוטמן: שמחתי להגיע לפתיחת שבוע הספר ולפגוש קהל גדול של קוראים שרוצים לפתח חשיבה עצמאית ועושר רעיוני. מצחיק שאלו הזועקים ״ד-מו-קרט-יה״ חשים איום ומנסים למנוע מאנשים לקרוא ספרים. אין כמו ספר בכדי לעודד פלורליזם ופתיחות מחשבתית, ואולי דווקא מזה הם מפחדים.
תגובות
תראו איך ביבי הסמרטוט משקר לימין... בזמן שכולנו מקיזים דם כדי לקדם את הרפורמה נתניהו הסמרטוט השקרן והנוכל סגר קומבינה עם אהרון ברק ועל הראש של הימין וסיכמו לא לשנות את הרכב הוועדה לבחירת שופטים. אהרון ברק וחבריו יוכלו להמשיך ולמנות שופטים שיתחזקו את החונטה והימין יקבל שאריות כמו תמיכה בעילת הסבירות. הבנתם כמה ביבי מסוכן ורמאי. תראו כמה הוא מרמה אותנו ואת לוין.