חדשות

"אם העונש לא יבוטל" | האיום של טלי גוטליב

בתגובה לסנקציות הפרלמנטריות שהוטלו עליה, חברת הכנסת טלי גוטליב מהליכוד מאיימת לפנות לבג"צ: "אף אחד לא יחליש את כוחי"

"אם העונש לא יבוטל" | האיום של טלי גוטליב
צילום: (צילום: יונתן זינדל / פלאש90)

חברת הכנסת טלי גוטליב מאיימת לפנות לבג"צ, בתגובה לסנקציות שהוטלו עליה על ידי יו"ר הקואליציה אופיר כץ ממפלגתה.

בסרטון שפרמה הבוקר אומרת גוטליב: "מספר 32 בליכוד אופיר כץ הפעיל עליי סנקציה בריונית. אין לאף אחד זכות למנוע ממני את הזכות הפרלמנטרית שלי. מצביעי הליכוד קיבלו הצצה לכך שמפלגת הליכוד היא דמוקרטיה עד שאתה לדבוק בערכים".

חברת הכנסת המשיכה ואמרה: "אני פונה לבוחרי הליכוד: תביעו את התרעומת שלכם. תבהירו לו שמדובר במעשה שלא מקובל עליכם. אף אחד לא יסתום את פי. ולא יחליש את כוחי".

WhatsApp Video 2023-06-16 at 08.09.59
WhatsApp Video 2023-06-16 at 08.09.59

אמש איימה גוטליב לפנות לבג"צ נגד ההחלטה ואמרה: "חובתי וזכותי לעבודה פרלמנטרית בכנסת. הציבור משלם לי בדיוק על זה. סתימת פי בסנקציות דרקוניות ובלתי מבוקרות היא נפסדת ובלתי חוקית".

גוטליב הוסיפה כי "לאחר בירור בדבר אי סבירות ואי חוקיות ההחלטה בענייני, בכוונתי להגיש ליועמ״ש הכנסת התראה לפני פניה לבג״ץ. הכנסת היא לא המערב הפרוע".

תגובות

49
38
Cccccc
16.06.23

צודקת בגדול נבחרה למשול.

37
אלי
16.06.23

חבל שרי אפשר להשתיק אותה

36
דויד
16.06.23

סוף סוף חשפה שהליכוד מתחזה לדמוקרטית מבפנים שחור על גבי לבן . נתניהו מתנקש בכל מי שלא חושב בדעתו . זה דיקטטור .