חדשות

עימות בין סמוטריץ' לקרן מרציאנו: "חסר משפט במרוקאית"

שר האוצר לא אהב את הדיווח של קרן מרציאנו על התחזקות השקל. היא בתגובה השיבה בעוקצנות והציעה ניסוח אחר. סמוטריץ' לא הסתפק בכך ושיגר עקיצה נוספת

שר האוצר, בצלאל סמוטריץ'
שר האוצר, בצלאל סמוטריץ' | צילום: שר האוצר בצלאל סמוטריץ' (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

עימות בטוויטר בין שר האוצר בצלאל סמוטריץ', לעיתונאית ומגישת חדשות 12 קרן מרציאנו, על רקע הדיווח של האחרונה על מצבו של השקל לעומת הדולר.

הכל החל כאשר סמוטריץ' שיתף צילום מסך מדיווח של מרציאנו בו נכתב: "הדולר ממשיך לרדת. ירידה חדה וחריגה: בתוך ארבעה ימי מסחר, הדולר איבד כ-4.5% מערכו".

לצד צילום המסך כתב סמוטריץ': "שלום קרן מרציאנו. תרשי לי לתקן לך. זה לא הדולר נחלש, זה השקל מתחזק. מבין שקשה לכם בתקשורת ואתם מנסים באיזו שטיפת מוח לדבר תמיד על ירידות והיחלשות של הכלכלה הישראלית, אבל האמת יותר חזקה מכם".

סמוטריץ ישיבת סיעה
סמוטריץ ישיבת סיעה| צילום: סמוטריץ' בישיבת הסיעה (בנצי רובין)

בתגובה כתבה לו מרציאנו: "היי בצלאל סמוטריץ'. אנסח מחדש את הידיעה: "השקל מתחזק בעקבות הכוונה לחוקק את הרפורמה המשפטית. המדיניות האחראית של שר האוצר הובילה לזינוק בהשקעות בהיי טק, עלייה בהכנסות המדינה ממיסים ותשואה עודפת של הבורסה. בנוסף, הטיפול הנחוש של השר ביוקר המחיה בלם את האינפלציה". עכשיו זה בסדר?".

חדשות סרוגים

סמוטריץ' השיב בעוקצנות: "משתפר. רק חסר לי עוד משפט במרוקאית שיגרוף לייקים, יטשטש את האג'נדה ואת אפס המקצועיות שלך ויתן תחושה שאת מחוברת אל העם".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

79
41
רות
13.06.23

כל הכבוד לסמוטריץ????די נמאס מהשקרים ומחוסר התמצאות בפרטים.