הזמר אביב גפן פרסם ברגעים אלה כי עבר תאונת דרכים אך מצבו בסדר. "לכל המודאגים, משאית נכנסה בי, כולם בריאים ושלמים" כתב על מנת להרגיע.
כזכור, לפני מספר שבועות אביו, המשורר יהונתן גפן, נפטר. במהלך השבעה באו לנחם אנשים רבים. בין המנחמים הגיעו רבנים עימם הוא שומר על קשר, ביניהם בתו של הרב עובדיה יוסף זצ"ל – עדינה בר שלום וגם הרב חיים גנץ, ראש ישיבת מעלה אליהו בתל אביב לנחם את גפן. כך דיווח עיתונאי 'ידיעות אחרונות' רז שכניק.
אחרי הגעתה של בר שלום לניחום אבלים וכתב: "תודה לעדינה בר שלום שבאה לנחם, אדם של אהבה ואחדות. כן ירבו כמוה".
בתוך כך, הרב יצחק בן דוד, הרב שהתיר לאביב גפן להופיע בימי השבעה על אביו יהונתן גפן ז"ל, חושף את הפסיקה עליה הוא נסמך.

הרב בן דוד סיפר: "כשאביב גפן פנה אליי בשאלתו לגבי הופעה ביום העצמאות לפני תום ימי השבעה על אביו, התרגשתי מעצם הפניה, ומהרצון והנכונות שלו לבחון ולהתמודד עם הדילמה הזו גם בכלים הלכתיים ותורניים".





תגובות
לא הבנתי מה הקשר בין תאונת המשאית לסיפורי השבעה. טוב שלא הזכירו את מתושלח. אביב אני לא שומע את השירים שלך. ולא סובל את הפוסטים שלך. ושמח שיצאת בריא ושלם. וזה מה שחשוב.
רמזים מבודהא ממתין לך באשרם תגיע לשם הרוח של האבא שלך כביכול נימצאת שם אצל הגורו,
לך תגיד ברכת "הגומל" .ב"ה שהכל בסדר
לא אומרים ברכת הגומל על פגיעה ברכב,ורק אם היה מאושפז לפחות יום אחד אומרים ב.הגומל,יברך אם הוא מאמין ברוך שעשה לי נס במקום הזה,אחת לשלושים יום,