ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, מתייחס לנפילתם של שלושת לוחמי צה"ל בפיגוע ירי בגבול מצרים.
"עם ישראל כולו מאוחד באבלן הנורא של משפחות בן נון, דהן ואילוז", כתב בנט.
"הלוחמת סמל ליה בן נון ז״ל. הלוחם סמ"ר אוהד דהן ז״ל. הלוחם אורי יצחק אילוז ז״ל. בחרו להתנדב לשירות קרבי, שמרו על גבולות ארצנו בתנאי המדבר הקשים, ונפלו על הגנת המדינה שלנו".
"נקרע הלב. פנים יפות, צעירות ואופטימיות לקראת חיים שכבר לא יהיו. אני מתפלל לקב״ה שישמור על כל חיילנו. יהי זכרם של שלושת הלוחמים ברוך ונצור לנצח נצחים".
כאמור, סמל ליה בן נון, בת 19 מראשון לציון וסמ"ר אוהד דהן, בן 20 מאופקים, הם שניים מתוך שלושת החיילים שנהרגו הלילה בגבול מצרים. שמו של החייל הלוחם השלישי טרם הותר לפרסום.
מוקדם יותר נמסר מדובר צה"ל כי בשעות הבוקר המוקדמות, נהרגו לוחמת ולוחם צה"ל מירי מחבל, בעת שאבטחו בעמדה צבאית במרחב חטיבת פארן בגבול מצרים. לאחר מכן, הגיעו כוחות נוספים לגזרה וביצעו סריקות במרחב.
בשעות הצהריים במהלך הסריקות, הכוח זיהה את אותו המחבל בשטח ישראל והתפתחו חילופי אש בינו לבין הכוח. הלוחמים והמפקדים חתרו למגע, ירו והרגו את המחבל. במהלך חילופי הירי נהרג לוחם צה"ל ונפצע נגד צה"ל באורח קל.
המחבל הינו שוטר מצרי. מתקיים תחקיר בשיתוף פעולה הדוק ומלא עם הצבא המצרי.





תגובות
חתיכת חרא שילך לעזאזאל, מי צריך את ההספדים שלו
סליחה מי הןא שאתם מביאים את הדברים שלו פעם בשבוע? נוכל, מנוול ורמאי. לא תצליחו להשאיר אותו בתודעה שלנו. שישיב בשקט בביתו, שמומן על חשבוננו.
שוב הטינופת פרופיל 21 פסיכיאטרי
חיילים נהרגים - ממשלת הזדון עסוקה ברפורמה מצד שני - מה אפשר לצפות מממשלת פרזיטים,משתמטים ועבריינים ?
שמאלני קיצוני - אתה בהחלט כן - קרבי אתה - ממש ל א - לך תתאבד|!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוי לתביעות היה עם האחים המוסלמים רעמ שבנו כינה חמאס שהיללו רוצחי החיילים מליל הקלשונים,ידע על העבודות שחברי רעמ חברי ממשלתו אכלו עם משפחות מחבלים רוצחי חיילים והחכם בעת ההיא יידום