היום (שלישי) בשעות אחר הצהריים התקבל דיווח במד"א על פעוט בן שנה וחצי שנפגע מרכב.
הפעוט הובא למרפאה מקומית בדימונה לאחר הפגיעה, חובשים ופראמדיקים של מד"א, בסיוע צוות המרפאה נלחמו על חייו אך נאלצו לקבוע את מותו.
בוחני תאונות הדרכים של מרחב נגב פתחו בחקירת התאונה הקטלנית – התאונה אירעה בפזורת אלהוושלה במהלכה נפגע פעוט מכלי רכב.
מוקדם יותר היום פורסם כי חוקרי תחנת פתח תקווה פתחו לפני כשבוע וחצי בחקירה עם קבלת דיווח על גבר אשר נפגע מרכב בעיר, כאשר במהלך החקירה הראשונית התגבר החשד כי הדריסה הייתה מכוונת לאחר שבתום בדיקה רפואית, אותרו סימני דקירה בבטנו של הקורבן.
הנאשם התחזה לשליח של רב ובדרכים שונות השיג את כתובתו של הקורבן מאחיו. לבסוף, זיהה הנאשם את הקורבן כשהוא רכוב על אופניו החשמליים, נסע אחריו – פגע בו בעוצמה ובהמשך דקר אותו. הנאשם כאמור נעצר על ידי חוקרי מחלק הפשעים בתחנת פ"ת ומעצרו הוארך בהתאם לצרכי החקירה, היום כאמור הוגש נגדו כתב אישום בבית המשפט המחוזי בלוד בגין גרימת חבלה חמורה בנסיבות מחמירות.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים