בן גביר התחמק

נחמה תאנה לבן גביר: "תקדם את חקירת הרב טאו"

המתלוננת נגד הרב טאו הגיעה לכנסת ותפסה את השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר בפתח ישיבת הסיעה כדי לדרוש ממנו לקדם את החקירה נגד נשיא ישיבת הר המור. בן גביר התחמק

נחמה תאנה לבן גביר: "תקדם את חקירת הרב טאו"
צילום: תאנה ובן גביר (בנצי רובין)

נחמה תאנה המתלוננת נגד הרב טאו, הגיעה היום (ב') לכנסת כדי לקדם את החקירה נגד נשיא ישיבת הר המור, שלטענתה ביצע בה עבירות מין.

תאנה הגיעה לישיבת הסיעה של עוצמה יהודית, ותפסה את השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, שכן שלה לישוב בקרית ארבע, וביקשה ממנו להתערב ולקדם את החקירה המשטרתית נגד הרב טאו.

בן גביר, התחמק והשיב לה כי הוא מנוע מהתערבות בחקירות משטרה.

כאמור, תאנה ומקורביה מסתובבים בכנסת כדי לקדם קריאה ציבורית להמשך החקירות של הרב טאו, אך אף ח"כ מהמפלגות הדתיות לא מקבל אותם לשיחה. היחיד שנענה לבקשתם הוא אלעזר שטרן ממפלגת 'יש עתיד'.

צפו בראיון המלא – נחמה תאנה באולפן סרוגים:

נחמה תאנה
נחמה תאנה

נזכיר כי תאנה התלוננה לפני מספר חודשים כי נשיא ישיבת הר המור הרב טאו פגע בה מינית מספר פעמים, גם בילדותה וגם מאוחר יותר. המשטרה פתחה בחקירה, אבל זו נקלעה למבוי סתום.

לפני כחצי שנה כינסה תאנה מסיבת עיתונאים, בה הקריא אביה בשמה "הוכחות" לטענתה, לכך שהרב טאו אינו יהודי, והוא נאצי הפועל בסתר כדי לפגוע במדינת ישראל, כצאצא למשפחת מנגלה. טענות שהתקבלו בסימן שאלה אפילו אצל גורמים שתמכו בתלונותיה בתחילת הדרך.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

21
13
מכיר אותו
30.05.23

הכל שקרים , הרב צדיק!

12
אני
29.05.23

לא מפתיע, בן גביר מפקיר נשים להתעללות ולרצח. כך גם חבריו

1
רמי
29.05.23

התגובה שלך לא מפתיעה ככה זה תמיד כשאין טיעון חכם לומר אז עוברים להכפשות ולעלילות דם עלובות

11
חיים
29.05.23

הוכח שהאישה חולת נפש. למה האתר הזה ממשיך לתמוך בה?

1
לויטס
29.05.23

בהרבה מקרים פושעים מנצלים חולשה של נשים חולות הכי קל לפגוע בהן.

2
מנחם אבא של נחמה
30.05.23

איפה בדיוק הוכח?