חדשות

סקר מנדטים: כמה שווה מפלגה בראשות יריב לוין

סקר ראשון שנערך אחרי אישור תקציב המדינה, מעלה כי המחנה הממלכתי בראשות בני גנץ עדיין מובילה. וכמה מנדטים שווה מפלגה חדשה בראשות יריב לוין?

יריב לוין , היה צריך להתחיל מדברים אחרים?
יריב לוין , היה צריך להתחיל מדברים אחרים? | צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

סקר מנדטים חדש של חדשות 13 ופרופ' קמיל פוקס, מעלה כי לו הבחירות היו נערכות היום, מפת חלוקת המנדטים הייתה נראית כך: המחנה הממלכתי 29. הליכוד 25. יש עתיד 18.

ש"ס 9. יהדות התורה 7. רע"ם 6. הציונות הדתית 5. חדש-תע"ל 5. ישראל ביתנו 4. מרצ 4. עוצמה יהודית 4. בל"ד 4.

מפלגת העבודה לא עוברת את אחוז החסימה.

על פי החלוקה לגושים: הממשלה הנוכחית עם 50 מנדטים. מול 61 מנדטים של הממשלה הקודמת. חדש- תע"ל עם 5 מנדטים, בל"ד עם 4.

IMG_3222
IMG_3222| צילום: יריב לוין בקריאה למצביעי הימין (צילום: מתוך עמוד הטלגרם של יריב לוין)

הסקר בחן גם תרחיש שבו תקום מפלגת ימין משפטי חדשה בראשות יריב לוין. במצב כזה מפלגת ימין משפטי בראשות יריב לוין מקבלת 6 מנדטים. הליכוד 22, והמחנה הממלכתי 26.

בנוסף, 64% מהנשאלים סבורים כי נתניהו נכנע לחרדים במגעים על התקציב לעומת 23% שהשיבו שלא נכנע.

בנוגע להמשך הדיונים בבית הנשיא מצד האופוזיציה; 55% מהנשאלים השיבו שהאופוזיציה צריכה להמשיך לעומת 23% שהשיבו כי האופוזיציה צריכה לפרוש.

לשאלת מי אשם ביוקר המחיה; 52% הטילו את האחריות על בנימין נתניהו והשרים, 19% על פקידי הציבור, 25% על היבואנים והספקים הגדולים ו- 4% על רשתות השיווק.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

58
44
קמיל פוקס זה זבל!!!!
24.05.23

קמיל פוקס זה המיץ של הזבל בסקרים!!!!!!!!!!!!! קמיל פוקס זה המיץ של הזבל בסקרים!!!!!!!!!!!!!

1
פוקס צפה שבוז'י ינצח
24.05.23

פוקס צפה שבוז'י ינצח את ביבי ב-2015. סוקר חרא פוקס צפה שבוז'י ינצח את ביבי ב-2015. סוקר חרא.

2
יוסי
24.05.23

הביביסטים הם הביוב של עם ישראל. והם ילכו לאבדון נצחי ביחד עם פיפי נתניהו ומיס פיגי

43
וולטר
24.05.23

קמיל פוקס החרטטן הכי גדול של הסקרים ! הוא עושה את הסקרים בדיוק כפי שאיווט ליברמן האיום, ויאיר לפיד החלול מרכיבים את הרשימות שלהם לכנסת ......הם קובעים מי, כמה, למה, איך, מתי ואיפה ! סקר אלק !

1
רהיטים בזול
24.05.23

ביבון המושחת המופרע ויחריב החמוץ..שיהיה בהצלחה לשניהם לקרוע אחד את השני

42
אילן
24.05.23

זה לא סקר זה שקר גס לחלוטים ערוץ 13 השקרן בימין הסקר זה בקלפי