נתניהו: "נמשיך במאמצים להגיע להסכמה רחבה"
ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס לרפורמה המשפטית ואמר כי "אנחנו כמובן נמשיך במאמצים שלנו להגיע להסכמה רחבה ככל האפשר. אני מאמין שעם רצון טוב ורצון אמיתי אפשר להגיע לדברים מסוכמים"

יום אחרי אישור תקציב המדינה בכנסת, ראש הממשלה בנימין נתניהו בירך על ההישג והתחייב להמשיך לפעול להורדת יוקר המחייה. עוד התייחס לטענתו מהבוקר לפיה הרפורמה המשפטית תקודם, וטען כי ימשיך לפעול כדי להגיע להסכמות על הנושא.
"אתמול היה יום גדול למדינת ישראל. הממשלה בראשותי הביאה בשורה גדולה לאזרחי ישראל" אמר נתניהו בסרטון שפורסם הערב (רביעי). "העברנו תקציב דו-שנתי, מה שנותן יציבות ותנופה לכלכלה וגם נותן 4 שנים יציבות בפוליטיקה שלנו וזה דבר חשוב".
לדבריו, "עכשיו אנחנו יכולים להתפנות לכל המאמצים להוריד את יוקר המחייה, ואנחנו נעשה את זה בעוצמה ומכל הכיוונים האפשריים: הגברת תחרות, הורדת מכסים, הורדת בירוקרטיה, והכל למענכם אזרחי ישראל".
"אנחנו כמובן נמשיך במאמצים שלנו להגיע להסכמה רחבה ככל האפשר בנושא הרפורמה המשפטית" טען נתניהו בסיכום. "אני מאמין שעם רצון טוב ורצון אמיתי אפשר להגיע לדברים מסוכמים שישרתו את כל אזרחי ישראל".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו