פרשן חדשות 12 עמית סגל, פרסם היום ציוץ שלועג לצביעות בביקורת נגד אוהדי בית"ר מול הסובלנות כלפי האלימות של מתנגדי הרפורמה המשפטית.

"בושה וחרפה מצד אוהדי בית״ר ירושלים שבאקט אלים ותוקפני עקפו שוטרים, פרצו למגרש, גנבו את דגל הקרן, הפריעו למהלך העניינים התקין ומנעו את קיום טקס הענקת הגביע. כך לא ייעשה במקומותינו", צייץ סגל בצהריים.

"מה שהיה מצופה מהם באמת במקום זאת היה לרדת לנתיבי איילון, לסמן ״היי״ קטן לניצב עמי אשד שהיה מאפשר להם את זה בכיף, לצייר על הכביש, לחסום את התנועה כשבא להם ולא רק בגמר גביע אלא בכל פעם שמתפרסם משהו לא לרוחם", הוא הקביל בין ההפגנות נגד הרפורמה המשפטית.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

הקפטן של בית"ר, אופיר קריאף מתאר את התחושות אחרי המהומה (צילום: ההתאחדות לכדורגל בישראל)

ואז עבר ללעוג לצביעות של האופוזיציה כלפי ההתפרעויות: "במקרה כזה, ראשי האופוזיציה היו קושרים להם כתרים כ״אזרחים הכי טובים במדינה הזו״, משטרת תל אביב הייתה מאבטחת את הירידה לדשא באופן מסודר, בחדשות 13 היו קובעים על סמך רחפן ש-170,000 אוהדים השתתפו ובית הנשיא לא היה מזדעזע מהאוהדים אלא מזמן אותם לשיחות הידברות עם מכבי נתניה וההתאחדות לכדורגל".

את הציוץ הוא סיים במילים: "לחלופין, חבל שלא צעקו במקום ״יאללה בית״ר״ את המילים ״דמוקרטיה או מרד״. מתי תלמדו?"