מזל טוב: הרב אריאל בראלי הוא רב המועצה המקומית בית אל.
לאחר שזכה בתמיכת כל חברי האסיפה הבוחרת לרבנות המועצה המקומית בית אל, הרב אריאל בראלי הוא רב המועצה. הבחירות נערכו היום (ב') והרב בראלי נבחר פה אחד על ידי כל החברים במועצה הבוחרת. הרב בראלי גבר על שני המועמדים האחרים הרב אברהם קלמנטינובסקי, והרב עוזיאל משה ברקוביץ.

בראלי כיהן בעבר כרב קהילה בשדרות, הוא בעל תעודות הסמכה שונות ובשלוש השנים האחרונות מכהן כרועה רוחני בבית אל.
השר לשירותי דת מיכאל מלכיאלי ברך את הרב בראלי ואמר: "זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו, שמחה והתרגשות לרגל בחירתו של הרב בראלי לכהן פאר ברבנות העיר בית אל, ברכתי לתושבי בית אל. אין לי ספק כי הרב בראלי יקדש שם שמים וימשיך בעבדותו להאהיב את תורת ישראל בעם ישראל ובארץ ישראל – מזל טוב".

ראש המועצה שי אלון בירך את הרב בראלי עם בחירתו: "הרב בראלי הוא רב ודיין בשיעור קומה, שהתקבל בחיבוק גדול. הוא פועל במרץ ועושה רבות לחיזוק חוסנה הרוחני והלאומי של החברה הישראלית. אנחנו ניצבים ערב חג שבועות, חג מתן תורה שיהיה השנה שונה בבית אל כי יש רב ליישוב. כעת אפשר יהיה לבנות מערך כשרות, לתקן מקוואות ועוד, לרווחת התושבים ולשמחתם".
במועצה חגגו את בחירתו של בראלי לרב המועצה בשמחה ושירים. נזכיר כי הרב בראלי הוא נכדו של הרב צבי נריה זצ"ל וממשיך דרכו, בעבר שימש כרב ומחנך בישיבת חורב ובישיבה לצעירים בירושלים, כראש כולל הלכה באילת ודיין בבית הדין לגיור. בשנת 2019 התמנה לרב היישוב בית אל לאחר שהרבנים זלמן מלמד ושלמה אבינר פרשו מתפקידם בגיל הפרישה והיום הוכרז כרב המועצה המקומית בית אל.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים