מוזיקה

ישי ריבו בהישג נדיר: "צבטתי את עצמי"

אחרי הופעות רבות ברחבי העולם ולקראת חודש אלול וחגי תשרי, יגיע הזמר ישי ריבו להופיע על הבמה באולם הגדול בניו יורק: המדיסון סקוור גארדן. "מה אוסיף ומה אומר. תודה ה'!"

((צילום: Arie Leib Abrams/Flash90))

הזמר והיוצר ישי ריבו מפרסם הבוקר כי בספטמבר הקרוב הוא הולך להופיע על הבמה הגדולה בניו יורק: אולם המדיסון סקוואר גרדן. האולם הגדול בניו יורק משמש בעיקר כהיכל הספורט של קבוצת ה-NBA "ניו יורק ניקס" וגם הופעות שירה של אמנים בינלאומיים ענקיים כמו סם סמית', דרייק ומדונה.

ריבו יופיע שם לקראת חגי תשרי, ויבצע את שיריו לצד הפיוטים והניגונים של ימי הרחמים והסליחות. "לא פעם צבטתי את עצמי לבדוק האם אני חולם" כתב ריבו בפוסט באינסטגרם "בחיי שלא חלמתי שאי פעם אופיע על כמה כזאת חשובה ומרכזית".

הזמר משתף את עוקביו כי הדרך שהוא עובר בקריירה שלו קצת נשגבת מבינתו "מהרגע הראשון שהחזקתי גיטרה על מיטת הקומותיים בישיבה ועד הרגע שפגשתי אתכם על הבמות, אין לי ספק שהכל מהלך ניסי שנוגד את ההיגיון שלי. ברור שהשתדלתי והאמנתי כל הזמן, אבל עדיין קיים פער עצום בין הרצונות והשאיפות שלי לבין מה שה' יתברך מזמן לי בפועל".

בפוסט ריבו מודה גם לשותפיו למסע: הוריו, אשתו, ילדיו והקהל שלו, וחושף כי במופע החגיגי יארח גם את חבריו הזמרים אמיר דדון ועקיבא. את הפוסט סיים במילים "אני בהתרגשות שיא!, ה' יודע כמה אני מחכה כבר לחלוק את זה יחד אתכם".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1 תגובות
1
סיגלית גוזי
15.05.23

בהצלחה רבה לישי ריבו

הצטרפו אלינו