כחלק משורה של פעילויות מודיעיניות ומבצעיות נרחבות, שצה"ל בשיתוף שירת הביטחון הכללי מבצע לאיתור שלושת הנערים החטופים, עצרו כוחות הביטחון כ-65 מבוקשים. כ-50 מתוכם שוחררו במסגרת מבצע "בית השואבה" בשנת 2011, במסגרת שחרורו של גלעד שליט. המבוקשים הועברו לחקירת כוחות הביטחון.
מתחילת המבצע נעצרו כ-240 מבוקשים, כ-800 בתים נסרקו, ונעשו כ- 10 פעילויות כנגד יעדי ה"דעווה".
בצה"ל הדגישו כי "הפעילות הענפה תימשך ותעמיק ככל שתידרש".
לדברי דובר צה"ל, הצבא ימשיך בפעילותו המבצעית במקביל לעבודת מודיעין מרושתת בין זרועית ובין גופית. "צה"ל יביא לפגיעה משמעותית בארגוני הטרור ויפעל בנחישות כנגד כל גורם אשר מפעיל טרור נגד מדינת ישראל", נמסר.
ראש הממשלה בנימין נתניהו שיבח לוחמי ומפקדי צה״ל ואת אנשי השב״כ על הפעילות המורכבת שביצעו הלילה. "הפעילות הלילה שבה נעצרו מחבלי חמאס, לרבות כאלה ששוחחרו בהסכם להחזרת גלעד שליט, היא מרכיב עם מסר חשוב, בסדרה של פעולות רבות שיימשכו ומטרתן להחזיר את הנערים החטופים, ולפגוע בארגון חמאס ביהודה ושומרון", אמר נתניהו.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' מנהיג היהודים
12:57 02.06.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר