חדשות

עמיחי אליהו: אם הוא ידליק זו חרפה שאין כדוגמתה

השר עמיחי אליהו מתייחס לאפשרות שאליעזר ברלנד יערוך הדלקה בהילולא במירון: "אם זה יקרה, לא נדע איפה לקבור את עצמנו"

סעודיה תוקפת, השר עמיחי אליהו
סעודיה תוקפת, השר עמיחי אליהו | צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

השר למורשת עמיחי אליהו תוקף את האפשרות כי אליעזר ברלנד, שהורשע בעבירות מין וריצה עונש מאסר, ידליק הערב מדורה במירון ואומר כי אם זה יקרה זו חרפה שאין כדוגמתה.

בראיון ל'כאן רשת ב' אמר אליהו: "אם אליעזר ברלנד ידליק מדורה במירון – זו תהיה חרפה שאין כדוגמתה. לא נדע איפה לקבור את עצמנו".

עוצמה יהודית שמחה בחברות בקואליציה. אנחנו לא רוצים שהממשלה תיפול, אך אי אפשר להמשיך להתנהל בצורה הזאת".

בתוך כך, איציק אדרי, אח של אבי אדרי שנרצח לפי החשד על ידי 'משמרת הצניעות' של קהילת 'שובו בנים' שבראשה עמד ברלנד מספר בראיון לסרוגים על כך שאם ברלנד ידליק או לא ידליק את המדורה "זה לא העניין".

"הבעיה הגדולה היא עצם העובדה שהקהילה ממנה יצאו רוצחים מורשעים מקבלת לגיטימציה וממשיכה להתקיים כרגיל בין שאר הקהילות ואליעזר ברלנד, שהורשע גם הוא, עדיין עומד בראשה בגאון", אמר אדרי.

"אחד כמו ברלנד, אני אפילו לא אקרא לו רב בשבילי ובשביל המשפחה שלי הוא רב מרצחים, הוא שלח את הרוצחים לרצוח את אח שלי לפני שלושים ושתיים שנים. אחד כזה ראוי להדליק מדורה בהר מירון?" הוא אומר.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

57
37
יוסף
08.05.23

דיי 64 מלא מלא היתה בדיחת 2023

36
אם יש ממשלה מושחתת ושרים עבריינים - למה
08.05.23

מה לא בסדר ? אם לדעתך דרעי יכול להיות שר הפנים ושר האוצר החליפי, אם בן גביר יכול להיות השר לביטחון פנים, אם חיים כץ יכול להיות שר הרווחה - אז ברלנד יכול להיות רב שמדליק משואה. כל הפאזל מסתדר יפה.

35
י.ש.
08.05.23

צריך להדליק אותו-ברלנד,רשע מרושע.