חבר הכנסת לשעבר משה פייגלין, מתייחס לספרו החדש של העיתונאי הסרוג רועי שרון העוסק בסיפורו של הטרור היהודי, ואומר כי מדובר בטרמינולוגיה שגויה, שכן אין דבר כזה "טרור יהודי".

דבריו של פייגלין נכתבו בתגובה לביקורת של עמית סגל שפרגן לספר: "במדד הסיפורים המשוגעים פר עמוד, יש מעט מאוד ספרים שמתקרבים ל"ואנקמה", החדש של ידידי ורעי רועי שרון, על הטרור היהודי", כתב סגל.

סגל הוסיף כי "ג'ק טייטל הפסיכופט, אשר ויזגן שתלה את עצמו מהתפילין, המעקבים של השב"כ על בן גביר, ומי הפעיל מקרית ארבע שברוך מרזל הבטיח לו שיום אחד יהיה שר המשטרה? חובת קריאה".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

פייגלין בהפגנה נגד חיסון ילדים לקורונה. ארכיון (בנצי רובין)

פייגלין מחה על הדברים של סגל וכתב לו: "יש דבר כזה רוצח יהודי. אין דבר כזה טרוריסט יהודי. כי הטרור הוא מכשיר במלחמה על הארץ. לנו יש חיל אוויר, להם יש טרור. הטרור הוא אמצעי להבריח את היהודים ולרשת את ארצם. לכן המושג טרור יהודי הוא אוקסימורון שכל תכליתו פוליטית".

בסוף דבריו פנה פייגלין לסגל וכתב לו: "חבל עמית שאתה נגרר אל הטרמינולוגיה הזו".