ברנז'ה

ינון מגל על הסרטון של ערוץ 13: מטורף; סכין בגב

ינון מגל תוקף את חדשות 13, בעקבות פרסום הסרטון בו נראה אלמוג כהן מתדרך את תשוב שדרות להתפרץ לראיון שלו: "מוציאים תיעוד אוף רקורד של מרואיין שלהם ותוקעים לו סכין"

(ינון מגל (צילום: יוסי זליגר/ פלאש90))

המגיש והעיתונאי ינון מגל, מגיב לסרטון שפורסם על ידי ערוץ 13, בו נראה חבר הכנסת אלמוג כהן מתדרך תושב שדרות ומתאם איתו שהוא יתפרץ לראיון שלו ויתקוף את מדיניות הממשלה בעזה.

מגל שיתף את הסרטון וכתב: "אתם יודעים מה מטורף בקטע הזה? שערוץ 13 מוציאים תיעוד אוף רקורד של מרואיין שלהם ותוקעים לו סכין. אין גבול".

אתמול התראיין כהן לאורי קואל בחדשות 13. במהלך הריאיון, תושב שדרות החליט להתפרץ לדבריו של חבר הכנסת אך המצלמה שפעלה כבר לפני תחילת הריאיון הראתה מה קדם למקרה.

WhatsApp Video 2023-05-03 at 19.31.28
WhatsApp Video 2023-05-03 at 19.31.28| צילום: קרדיט: חדשות 13

החלק שצולם לפני תחילת הריאיון, מראה את חבר הכנסת כהן כשהוא מתדרך את עוזרו לקרוא לתושב על מנת שיתפרץ במהלך הריאיון ויפריע לדבריו.

לאור פרסום הסרטון, מיהרו להגיב מצדו של חבר הכנסת כהן.

מטעמו של ח"כ כהן נמסר: "את האדם שראיתם, אני לא מכיר. הוא דיבר איתי לפני השידור ואז חשבתי שיהיה נכון שיתפרץ כדי להשמיע את הזעקות האמתיות של תושבי שדרות בערוץ התעמולה 13. גאה שהצלחתי לגרום לדרוקר להשמיע את הקול שלו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

29
שרה
03.05.23

זה הנציגים שבחרנו גואל נפש אנשים לא מתאימים להיות חברי כנסת מסיתים ומסוכנים שיא הזבל

הצטרפו אלינו