מרשמלו ושוקולד: הקינוח שאתם חייבים להכין בל"ג בעומר
ל"ג בעומר מתקדם אלינו בצעדי ענק ואיתו ערב מדורות עם שירים, סיפורים ואוכל. אם אתם מחפשים מאכל חדש ומגניב להביא לערב החג כדאי שתכירו את הקינוח האמריקאי שעשה עלייה לארץ: הסמורס
(צילום: שאטרסטוק/ Kelly vanDellen)
אם מיציתם לזרוק תפוחי אדמה למדורה או לעשות על האש, כדאי שתכירו את המאכל הלאומי החדש של ל"ג בעומר: הסמורס.
ס'מור (או סמורס ברבים) זה קינוח אמריקאי פופולרי שמורכב מביסקוויטים, שוקולד, ומרשמלו היישר מהמדורה. שמו של הקינוח המתוק הוא קיצור של המילים "עוד קצת" באנגלית ("some more").
אז איך מכינים סמורס? פשוט וקל!
בשלב הראשון תניחו קוביית שוקולד או יותר על ביסקוויט ושימו בצד. אחר כך בעזרת שיפוד, תצלו חתיכת מרשמלו במדורה (אבל אל תשרפו אותה). כשהמרשמלו חרוך מבחוץ אך לא שרוף, תניחו אותו מעל הביסקוויט עם השוקולד ותסגרו מלמעלה עם ביסקוויט נוסף.
עכשיו, כל מה שנותר לעשות זה לאכול את הסנדוויץ' החם והמתוק שהכנתם, ולהכין עוד אחד.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו