היום (שישי) צה״ל הודיע על כוונתו להרוס את בית המחבל הנוסף שביצע את פיגוע הירי בו נפל סמ"ר עידו ברוך ז"ל.

נמסרה הודעה על כוונה להחרים ולהרוס את הבית בו התגורר המחבל כמאל ג'ורי, שיחד עם מחבל נוסף ביצע ב-11 באוקטובר 2022, ט"ז בתשרי התשפ"ג, פיגוע ירי בצומת גנות בסמוך לשבי שומרון בו נפל סמ"ר עידו ברוך ז"ל.

ההודעה נמסרה לאחר שב-21 באפריל 2023, כ"ח באדר התשפ"ג, מפקד פיקוד המרכז חתם על צו החרמה והריסה לביתו של אסאמה טויול, המחבל הנוסף שהיה שותף בביצוע פיגוע הירי.

הבוקר (שישי) צה"ל אישר כי לוחמי צה"ל, שב"כ ומג"ב עצרו מבוקש החשוד בפעילות טרור ועיסוק באמצעי לחימה בעיר ג'נין; הכוחות החרימו נשקים ואמצעי לחימה רבים במהלך הפעילות.

לוחמי דובדבן, סיירת צנחנים, שב"כ ומג"ב עצרו על בסיס מידע מודיעיני של שב"כ מבוקש החשוד בפעילות טרור ועיסוק באמצעי לחימה בעיר ג'נין שבמרחב חטיבת מנשה. במהלך הפעילות, הכוחות החרימו נשקים, חלקי אמצעי לחימה וציוד צבאי. כמו כן, חמושים ירו והשליכו מטען לעבר הלוחמים שהגיבו בירי ופגעו במחבלים.