חדשות

ינון מגל במתקפה על נתניהו: 'יכול לצמצם נוכחות'

מגיש ערוץ 14 ינון מגל, נגד הקרנת הסרטון של ראש הממשלה נתניהו בטקס הדלקת המשואות: "אתה לא חייב להיות דווקא בטקס הזה כמו שלא היית כל השנים"

((צילום: יוסי זליגר / פלאש90))

איש התקשורת והמגיש ינון מגל – אחד התומכים הגדולים של נתניהו בתקשורת – יצא הערב במתקפה נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, בעקבות סרטון הברכה שלו שהוקרן בטקס המשואות, ואמר כי זה היה מיותר.

בתכנית 'הפטריוטים' בערוץ 14 אמר מגל: "אני נגד הסרטון של נתניהו בטקס. לא אהבתי את הסרטון של נתניהו בטקס המשואות, ולא את הכניסה שלו יחד עם שרה לטקס. זה טקס שהיה תמיד של הכנסת".

WhatsApp Video 2023-04-26 at 23.13.50| צילום: סרטון הברכה של נתניהו בטקס

מגל המשיך ואמר: "אדוני ראש הממשלה, סלח לי שאני אומר את זה, אבל אתה לא צריך להיות פיגורה בכנסת. זה של הכנסת ולא צריך פה מחלוקות פוליטיות. אתה לא חייב להיות דווקא בטקס הזה כמו שלא היית כל השנים. לא יקרה כלום אם תיעדר. אם הקב"ה יכול להיות בסוד הצמצום, גם אתה יכול לצמצם את הנוכחות שלך בטקס ששייך לכנסת".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

39 תגובות
28
אדם
26.04.23

קיבל שכל הבחור ניפקחו לו העיינים

הצטרפו אלינו