מבזקים
סרוגים

אביב גפן הגיע לקריית גת אך נטש לפני ההופעה

בעקבות עיכוב בהופעתה של נעה קירל בשל תקלת סאונד, אביב גפן נאלץ לנסוע מקריית גת לרמת גן מבלי שהופיע. גם בהרצליה חל שיבוש משמעותי בלוח הזמנים

ה' אייר התשפ"ג
אביב גפן הגיע לקריית גת אך נטש לפני ההופעה
אביב גפן הגיע לקריית גת אך נטש לפני ההופעה צילום: (צילום: אבשלום ששוני / פלאש90)

אכזבה גדולה מאוד לתושבי קריית גת שציפו להופעתו של הזמר והיוצר אביב גפן, שנאלץ בעצמו לעזוב את העיר לפני שעלה לבמה.

על פי הדיווח של עיתונאי ynet רן בוקר, הסיבה לביטול הופעתו של גפן היא תקלה שאירעה בהופעה של הזמרת נעה קירל שהופיעה לפניו. בשל תקלת סאונד קירל נאלצה לעלות באיחור משמעותי לבמה, שגפן – שהיה אמור להופיע אחריה – היה צריך לצאת כבר להופעתו ברמת גן.

בוקר ציין כיי זו אינה התקלה היחידה שאירעה היום במסגרת הופעות יום העצמאות. על פי הדיווח שלו, עיריית רמת גן ביטלה את הופעתה של הזמרת אודיה בשל איחור משמעותי שלה.

עם זאת, מטעמה של אודיה נמסר כי האיחור אינו קשור אליה והוא אירע בעקבות עיכוב של ההופעה שקדמה לה בהרצליה.

אביב גפן נעה קירל קריית גת