חדשות

נפתלי בנט: אין לי טראומה ממה שקרה שנה שעברה

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, מתייחס לסערת הגעת הפוליטיקאים לבתי העלמין, ונזכר במחאה נגדו במהלך נאומו ביום הזיכרון שעבר: ,מקווה שזה לא מנהג חדש"

נפתלי בנט: אין לי טראומה ממה שקרה שנה שעברה
צילום: (צילום: יונתן זינדל / פלאש90)

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, שבשנה שעברה ספג צעקות ממשפחות שכולות במהלך טקס יום הזיכרון, מתייחס לסערה הנוכחית ואומר כי נבחרי הציבור צריכים להגיע לבתי העלמין גם אם יהיו מחאות נגדם.

בראיון לרדיו 103FM אמר בנט כי בכוונתו להגיע לבית העלמין ביום הזיכרון: "אני מניח שאגיע לכפר סבא, אני לא בטראומה ממה שקרה בשנה שעברה ואני לא זכאי לטראומה. בחרתי בדרך של שירות לציבור והייתי בכל כך הרבה אירועים, לפעמים שעות אחרי שמשפחה איבדה את בנה. בסופו של דבר תפקידי במצב הזה הוא לשתוק ולהכיל את הכאב. אין שום דבר שאפשר להגיד שינחם את המשפחה ברגע כזה".

הראיון של בנט
הראיון של בנט| צילום: מתוך הראיון של בנט

"אני מתמקד רק בכאב המשפחות, לאבד בן, אני מדמיין את הדבר הנוראי הזה, זו עוצמת כאב שלא ברא השטן. גם צעקות זה כאין וכאפס לעומת אובדן המשפחות".

בנט הזכיר כי לא היה מדובר רק במחאה של המשפחות השכולות, אלא פעילים פוליטיים שקיבלו כסף תמורה הגעה למחות: "אני מקווה שלא נפתח מנהג חדש לשלוח פעילים פוליטיים לאזכרות, זו לא הדרך שלנו".

על ביטול הגעתם של שרים לבתי העלמין הוא אמר: "כל שר ונבחר ציבור שמפעיל את אותו שיקול דעת, פועל נכון. כן חשוב שנציגי ציבור ושרים יגיעו לייצג את המדינה בטקסים ממלכתיים. אני לא חושב שנכון למנוע מפוליטיקאים להגיע לבתי העלמין".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

17
14
עשהאל
24.04.23

בנט תחזור. היית ראש ממשלה מצויין בנט היה ראש ממשלה טוב בהרבה מביבי. היה בטחון ושקט בדרום ובצפון, הכלכלה שגשגה והיה טוב. ביבי הרס הכל בפחות מ-100 ימים