חדשות

הנואם המרכזי בעצרת הימין: שר המשפטים יריב לוין

לסרוגים נודע כי שר המשפטים יריב לוין ישמש כנואם המרכזי בעצרת הימין בעד העברת הרפורמה במערכת המשפט. מארגני המחאה ממשיכים במשא ומתן להשתתפות רה"מ בנימין נתניהו

יריב לוין , היה צריך להתחיל מדברים אחרים?
יריב לוין , היה צריך להתחיל מדברים אחרים? | צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

הנואם המרכזי בעצרת הימין שתתקיים ביום חמישי בירושלים, יהיה שר המשפטים יריב לוין – כך נודע לסרוגים מפי מארגני העצרת.

שר המשפטים לוין פרסם אתמול בחשבון הטלגרם שלו קריאה לציבור תומכיו להגיע ל"הפגנת המיליון" של הימין, שתתקיים ביום חמישי בירושלים וכתב: "נעלה כולנו לירושלים כדי להתייצב בין משכן הכנסת לבניין בית המשפט ולומר בעוצמה שלא הייתה כמוה: העם דורש רפורמה משפטית"

רה"מ בנימין נתניהו. המארגנים במו"מ להשתתפותו ((צילום: מארק ישראל סאלם/ פול))

יצויין, כי גם בשעה זו עדיין מתקיים משא ומתן מול לשכת ראש הממשלה נתניהו להשתתפותו בעצרת, כאשר נעשים מאמצים משמעותיים מצד המארגנים בניסיון לשכנע אותו להגיע לנאום בעצרת הימין.

בהפגנה צפויים להשתתף גם חברים נוספים בממשלה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

22
10
רואה חשבון
23.04.23

ביבי פוחד מהצל של עצמו ולכן הוא לא יבוא לעצרת המיליון שתומכים בהעברת הרפורמה המשפטית כי הוא פוחד מהאנרכיסטים הברברים ולכן הוא לא רוצה להעביר את הרפורמה המשפטית.