כתב אישום: מתנדב ירה בחשוד ללא הצדקה
כתב אישום הוגש נגד מתנדב בתחנת מודיעין במשטרה, לאחר שירה ופצע מתלונן שנחשד נוהג ברכב גנוב, זאת ללא כל צורך או הצדקה

המחלקה לחקירות שוטרים הגישה היום (ראשון) לבית משפט השלום בראשון לציון כתב אישום נגד עומר הילאלי, מתנדב בתחנת מודיעין במשטרה, זאת לאחר שירה ופצע את המתלונן שנחשד נוהג ברכב גנוב, זאת ללא כל צורך או הצדקה.
כתב האישום
על פי כתב האישום, שהוגש באמצעות עו"ד סיון דוק ונחקר על ידי צוות מרכז במח"ש, במהלך משמרת קיבל הנאשם ושוטרת שהייתה עמו דיווח על חשד לרכב גנוב במודיעין בו נהג המתלונן.

(צילום: אוליביה פיטוסי/ פלאש90)
המתלונן נעצר כשהגיע לרמזור בצומת שילת, אז יצאה השוטרת מהניידת והתקדמה לעבר הרכב כשהיא אוחזת בידה הימנית במכשיר טייזר. השוטרת צעקה למתלונן להרים את ידיו למעלה והוא עשה כהוראתה והרים את ידיו למעלה. במקביל יצא הנאשם מהניידת והחל ללכת לכיוון הרכב, שלף את נשקו האישי ודרך אותו ללא כל צורך או הצדקה.
במקביל לפתיחת דלת מושב הנוסע על יד השוטרת, פתח הנאשם את דלת הרכב בצד הנהג, תפס באמצעות ידיו את גופו של המתלונן וירה מנשקו ירייה אחת שפגעה באזור מפרק כף ידו של המתלונן ובשמשת הרכב. לאחר שהוציא הנאשם את המתלונן בכוח מהרכב, בעודו מדמם מידו, הכה הנאשם את המתלונן בראשו. בדו"ח פעולה תיאר הנאשם בכזב, כי בעת ביצוע המעצר, שלף את האקדח וכי המתלונן התנגד למעצרו באופן שדרש עימות פיזי, במהלכו 'נפלט כדור' ממנו נפצע המתלונן.
כתוצאה ממעשיו של הנאשם המתלונן נזקק לטיפול רפואי ונגרמו לו שברים בכף ידו.
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע עבירות של מעשה פזיזות ורשלנות, תקיפה ושיבוש מהלכי משפט.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו