בישיבת "מקור חיים" מתקשים לעכל את חטיפתם של גיל־עד שער ונפתלי פרנקל, שניים מתלמידי הישיבה. השבת האחרונה בישיבה הייתה 'שבת חופשה', אולם בשל אירוע החטיפה התבקשו התלמידים לשוב אל היכל הישיבה, כדי להתמודד יחד עם האירוע הקשה.

הרב דב זינגר, ראש ישיבת מקור חיים, צוטט בישראל היום: "גיל־עד ונפתלי יצאו מהישיבה מוקדם יותר מחבריהם. הם העדיפו לצאת בחמישי בעשר בלילה, ואנחנו מתפללים ומצפים שהם יחזרו אלינו בריאים ושלמים".

ראש הישיבה הוסיף: "אנחנו מחזקים את כוחות הביטחון ומקווים לאחדות בעם בשעה זו. בעזרת השם נקווה שיהיה לנו נס ונזכה לראות את גיל־עד ונפתלי שוב איתנו".

רבם של גיל־עד שער ונפתלי פרנקל סיפר כי תלמידי הישיבה נתונים בהלם ובחרדה. "אנחנו מנסים לתמוך בהם ולהתפלל יחד איתם במטרה שנעבור את זה כולנו בצורה הטובה ביותר", סיפר.

צפו: מערכון שצילמו תלמידי ישיבה בימים שמחים יותר

[[[https://www.youtube.com/watch?v=kc2tVaXgl2A]]]