לאחר מבצע חיפושים נרחב של שוטרי מחוז צפון, בשיתוף לוחמי זרוע הים, אותרה הבוקר גופתו של ישראל כיסוס ז״ל.
הדיווח על היעדרותו של כיסוס ז״ל בכנסת התקבל במשטרת מחוז צפון ביום רביעי, 19 באפריל. מקבלת הדיווח ועד מציאתו, פעלו מסביב לשעון בניסיון לאתרו מאות שוטרים, לוחמי מג"ב, כוחות צה"ל מזרוע הים ומתנדבים.
מטרת המבצע בפיקודה של משטרת ישראל, הייתה איתורו של הנעדר בהקדם תוך ניסיון לאתרו בחיים.
במהלך המבצע, הופעלו כלל האמצעים הקיימים לרבות: אמצעים טכנולוגיים מתקדמים, מסוק של המערך האווירי במשטרת ישראל, סירות שיטורי ימי, אופנועי ים, סירות מתנדבים וכוחות צה"ל מזרוע הים.
מאמצי החילוץ וההצלה התמקדו באיתור הנעדר על ידי סריקות נרחבות שבוצעו ביום ובלילה, מהאוויר, על רצועת החוף ובתוך המים.

גופתו אותרה הבוקר (שבת) על ידי לוחמי אח"י בת ים מיחידת האיתור של שייטת 3, ונמשטה מעומק הכנרת על ידי לוחמים צוללים מהיחידה למשימות תת מימיות של זרוע הים.
במאמץ הכולל לקחו חלק: שוטרי המחוז הצפוני, לוחמי מג"ב, לוחמי זרוע הים, סירות השיטור ימי, פרשים, סיירים, מסוק ואנשי המערך האווירי, צוותי מתנדבי יחידת חילוץ גולן, מתנדבי יחידת הצוללים של משטרת ישראל, צוללני כב"ה וזק"א, מתנדבי זק"א, איחוד הצלה עין גב והמועצה האזורית עמק הירדן.
תגובות
מה הסיבה שטסלר מאגודת ישראל, שלא שרת ומסרב אפילו להצטלם עם הדגל הציוני מייצג את ממשלת ישראל ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל בבאר טוביה? למה צריך לתקוע אצבע בעין של המושבניקים?
מרות אלפים במעל מאה מוקדים מפגינים היום בעד הדמוקרטיה ונגד ביטול הפרדת הרשויות והפיכת ישראל לדיקטטורה. בין המפגינים היום ראשי השבכ והמוסד לשעבר, רמטכלים וראשי המשק.
בן 22 עם ילדה בת שנה ןאשה בהריון כלומר חרדי. וחרדים אלוהים מחסל אחד אחד
תגובה של אנטישמי גזעני
למה אתה נמצא באתר של סרוגים כשאתה מדבר בשנאת חינם אמיתית. אדם יהודי טבע במים ונפטר. זה משנה מאיזה זרם הוא? לא כואב לך שמישהו טבע? סתם כאב, בלי מגדר?
טינופת אנטישמית!!!