בית הדין של פיב״א פרסם היום את העונש על התפרעות אוהדי אא"ק אתונה במשחק השני של רבע גמר ליגת האלופות בכדורסל מול הפועל ירושלים.
כזכור, האוהדים השליכו אבנים וירו זיקוקים לעבר היציע של אוהדי ירושלים, בנוסף שרפו את דגל ישראל. חלק מהקהל הוברח אל מחוץ ליציעים ומספר אוהדים סבלו מפגיעות חרדה. בעקבות האירועים חשו גם השחקנים על הפרקט את החרדות והפועל הפסידה במשחק.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בירושלים דרשו לקיים משחק חוזר או לבטל את המשחק שהפך ללא ספורטיבי, אולם בפיב"א לא נענו לבקשה. היום פרסם בית הדין את העונש על אא"ק לפיו על הקבוצה הוטל עונש של 50,000 אירו ובנוסף כל משחקי הבית של הקבוצה עד לסיום העונה הבאה ייערכו ללא קהל.
מהפועל ירושלים נמסר בתגובה: "הפועל "בנק יהב" ירושלים קיבלה בתדהמה את החלטת השופט שמונה ע"י פיב"א. לאחר עיון בפסיקה נראה כי לא השופט, ולא פיב"א, מודעים לחומרת האירועים שאירעו באתונה. אנו קוראים לכל אוהדינו להגיע מחר לארנה ולדחוף את הקבוצה באופן הספורטיבי ביותר, עד הניצחון"
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים