חדשות רדיו

אלמוג כהן נגד העיתונאי: "כמו אחרון הפרחחים"

חבר הכנסת אלמוג כהן תקף את עיתונאי הארץ חיים לוינסון לאחר שזה פיצץ את השידור החי ודיבר בבוטות כלפי העיתונאי אראל סגל. כהן תקף את העיתונאי ואמר: "אסור שהאיש הזה יעביר מסרים לציבור בשום פלטפורמה"

עלבון נורא למשפחות החטופים, אלמוג כהן
עלבון נורא למשפחות החטופים, אלמוג כהן | צילום: אלמוג כהן (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

חבר הכנסת אלמוג כהן מיהר להתייחס לעימות בשידור החי של רדיו 103 בין העיתונאים חיים לוינסון ואראל סגל. חבר הכנסת תקף את לוינסון שהתפוצץ בשידור וכתב: "אסור שהאיש הזה יעביר מסרים לציבור בשום פלטפורמה, לוינסון הוא זוועה ושנאה טהורה שמתנהג כמו אחרון הפרחחים. כל הכבוד לאראל סגל על הסובלנות".

יוזכר כי במהלך התוכנית של אראל סג"ל הבוקר (א') בשידור, התארח כמראיין חיים לוינסון. בזמן שהשניים מראיינים את פיני פישלר, התייחס לוינסון לפרט שאמר פישלר וזכה לזלזול מסג"ל. כאן, התפוצץ לוינסון ואמר: "אני לא צוחק ככה, כשאני מציע עובדה. לך תשדר עם עצמך" והוסיף גם קללה גסה, כשהוא מטיח את האזניות בשולחן ושופך את כוס הקפה שלו.

לאחר העימות בשידור כתב לוינסון: ""טעות חיי שהסכמתי לתת לגטימציה לשופר התעמולה הבזוי ארא"ל סגל שלא מסוגל לזהות אמת ושקר. מתקן את הטעות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

9 תגובות
5
שלמה
16.04.23

חזק וברוך אלמוג אראל עולה עליו בכל קני מידה לדעתי הוא מלכתחילה לא מתאים לאראל האיש היקר

הצטרפו אלינו