בצל המצב הביטחוני

נתניהו: "למרות המחלוקות ביננו, גלנט ישאר בתפקידו"

ראש הממשלה נתניהו התייחס בהצהרה לאירועי הימים האחרונים ואישר כי שר הביטחון יואב גלנט יישאר בתפקידו: "היו מחלוקות קשות בינינו אבל החלטתי להשאיר אותם מאחורינו"

נתניהו: "למרות המחלוקות ביננו, גלנט ישאר בתפקידו"
צילום: (צילום: חיים גולדברג)

לאור אירועי הימים האחרונים, ראש הממשלה בנימין נתניהו נשא הערב (שני) הצהרה לתקשורת בה התייחס למתיחות הביטחונית. בדבריו אישר כי שר הביטחון יואב גלנט יישאר בתפקידו, זאת לאחר פיטוריו עקב הביקורת שלו על הרפורמה המשפטית.

"המדינה תחת מתקפת טרור. היא לא התחילה עכשיו. בחג הפסח הקודם התרחשה פרובוקציה דומה בהר הבית. כבר בממשלה הקודמת מספר פיגועי הטרור הוכפל. הממשלה הקודמת חתמה על הסכם כניעה עם חיזבאללה. אוייבנו פרשו את הסרבנות כפגיעה בחוסן שלנו", תקף נתניהו את הממשלה הקודמת.

העשור הביטחוני השקט ביותר?

עוד הוסיף לגבי המצב הביטחוני הרעוע: "עכשיו זו האחריות שלי. אתם מכירים אותי, אני פועל באחריות. כפי שהממשלות בראשותי הביאו את העשור הבטחוני השקט ביותר, גם עכשיו הממשלה תשיב את השקט, יקח זמן לתקן את הנזקים של הממשלה הקודמת".

"אינני יכול לספר את כל מה שאנחנו עושים אבל אנחנו עושים המון", חשף נתניהו. "פעלו בסוריה והמשטר יודע שאם הוא יוסיף – משטר אסד ישלם מחיר כבד מאוד. בלבנון תקפנו מטרות של חמאס ופעלנו בתגובה לפיגוע של המחבל במגידו". עוד הוסיף: "בעזה, בלילה אחד, תקפנו מעל ומתחת לקרקע, מנהרות טרור ומחסנים".

עוד התייחס נתניהו לסוגיה הבוערת ביותר בימים האחרונים, מינויו של שר הביטחון יואב גלנט, וחשף: "גלנט ישאר בתפקידו".

גלנט עם הלוחמים בדרום (אלעד מלכא)

תגובות

100
78
אזרחית
10.04.23

שוב הצגה, שוב תאטרון, שוב הממשלה הקודמת אשמה, כל העולם אשם, רק אני ו משפחתי צודקים, הנזקים ש ירשנו, אנו מתקנים, סירובניקים...יאיר נתניהו לא התייצב ל מילואים אלא יצא לטיולים

1
אזרח יהודי
10.04.23

20 מנדטים וזה יותר מדי לשקרן בן שקרן שימשיך כך והוא יגיע במהרה לתהום. נתפלל שאנחנו לא נרד איתו כי הוא מסית ושקרן ונוכל ברמה גבוהה שמספיק טפשים מאמינים לו

2
ניסים
10.04.23

הוא חולה - ראש הממשלה יאיר נתניהו הביבי לא כשיר

77
אזרחית
10.04.23

כמה אפשר לשקר, להתנהג עם שטיקים ו טריקים, פרובוקציות, מניפולציות...כל מילה שקר וכזב. הצגה זולה, חוזרת על עצמה

76
משה
10.04.23

בזבוז זמן מסך מיותר מר בטחון מדבר שטויות אני ואני ואני.אתה לא מכיר כלום אתה שבוי