
אסתי יניב, אמם של יגל והלל שנרצחו בפיגוע הנורא בחווארה בפוסט פייסבוק מרגש.
אמם של שני הנרצחים בפיגוע הקשה בחווארה, העלתה היום (שישי), פוסט תפילה מרגש לאור הפיגוע הקשה בבקעה בסמוך לצומת חמרה. בפיגוע נרצחו שתי אחיות מירי חי של מחבלים ואימן נפצעה ונמצאת בבית החולים הדסה עין כרם שבירושלים כאשר סכנה נשקפת לחייה.

בפוסט הפייסבוק כתבה יניב:
שבט אחים.
ואחיות.
יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ שׁוֹמֵעַ קוֹל בְּכִיוֹת שֶׁתָּשִׂים דִּמְעוֹתֵינוּ בְּנֹאדְךָ לִהְיוֹת וְתַצִּילֵנוּ מִכָּל גְּזֵרוֹת אַכְזָרִיּוֹת כִּי לְךָ לְבַד עֵינֵינוּ תְלוּיוֹת.
הקטע שבחרה יניב להעלות בפוסט הפייסבוק הוא מתוך סדר הסליחות שאומרים בעשרת ימי תשובה ובתפילת הנעילה של יום הכיפורים.

כמה אחים ואחיות נרצחו בזמן האחרון? איני יודע מה שוכן המרומים רומז בעובדות המחרידות בהירצחן של אחים ואחיות דווקא בזמן האחרון. מדובר בשלושה זוגות נרצחים. האחים מהפיגוע בנווה יעקב. האחים מהפיגוע בחווארה. שתי האחיות מאפרת. אולי רוצים לרמוז לנו שגם אם אנו לא חשים אחים-בטעות כמובן-בואו ותראו כמה זה נורא ואיום