השר עמיחי שיקלי הגיש הבוקר עתירה לבית הדין של הליכוד, יחד עם חברי הכנסת בועז ביסמוט, משה סעדה ודן אילוז ובעזרת עו״ד זיו מאור, במטרה להורות על הפסקת חברתו של פנחס עידן בתנועה ולחילופין – להוצאת צו האוסר על עידן לעשות שימוש בכל סמכות הנתונה לו בכל תפקיד ציבורי לשם סיכול מטרות התנועה, ובהן קידום הרפורמה המשפטית.
בעתירה ציינו: ״בשבוע שעבר השתמש פנחס עידן בסמכותו כיושב ראש ועד עובדי רשות שדות התעופה, והורה על השבתת ההמראות בנתב״ג, מהלך פוליטי, בריוני ולא חוקי שפגע ברבים.

"יתרה מכך, המהלך נועד להלך אימים על ממשלת הליכוד הנבחרת ולהניאה מקידום הרפורמה. בכך פעל בניגוד מוחלט למטרות התנועה ולבוחריה וסייע סיוע של ממש למפלגות האופוזיציה. בכך הפר עידן את סעיף 4 לחוקה, המחייבות את חברי הליכוד לקיים את הוראות החוקה ולסייע בהגשמת מטרותיה״.
לשר שיקלי וחברי הכנסת הצטרפו כ-8,000 איש, מהם כמעט 5,000 חברי ליכוד, אשר חתמו על העתירה.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
Aladdin
שיגישו עתירה גם נגד שרה וביבי. השביתה היתה בתיאום איתם
13:59 02.04.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גבת
חחחח זה נעשה בתאום עם לשכת נתניהו . מתי תבינו שנתניהו הפך מנכס לנטל ??? הוא נגד הרפורמה
12:20 02.04.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
בתגובה ל: גבת
כלב כמוך שמולנאצי הנטל הכי גדול בארץ הקודש,בטוח שמי שהביאה חלאה מסריחה צחנה כמוך היתה עובדת בזנות,ומהפנצ'ר יצא חארה כמוך כמו צמיג שחור סודני,
17:07 02.04.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר