ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, פרסם בחשבון הטוויטר שלו כי היום חל יום הולדתו ה-51, וזכה לשלל ברכות מפוליטיקאים, זמרים וידוענים רבים.
בין המאחלים היה גם הזמר והיוצר קובי אוז, שכתב לבנט: "גם השנה, מאחל לך מזל טוב, שהשם יברך אותך, את משפחתך ואת עם ישראל כולו באחווה, אהבה, שלום וביטחון".
עם צאת השבת, בנט עצמו כתב: "נולדתי לפני 51 שנה בי-' בניסן שהיה גם שבת הגדול, כמו היום בדיוק. במסורת היהודית מקובל שביום הולדתך יש לך זכות מיוחדת לברך אחרים. ולכן אני מבקש לנצל את היום המיוחד הזה להתפלל למען עם ישראל ומדינת ישראל: אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמַיִם, צוּר יִשְׂרָאֵל וְגוֹאֲלוֹ, בָּרֵךְ אֶת מְדִינַת יִשְׂרָאֵל, רֵאשִׁית צְמִיחַת גְּאֻלָּתֵנוּ".

"אנא, עם יקר, בואו כל אחד מאיתנו נעשה מאמץ עליון לפתוח את האזניים ולהקשיב לאנשים עם דעות שונות, לפתוח את הלב ולקבל את הכאב והחרדה של השני, ולהתחייב שבכל מחיר אנחנו נשארים ביחד! אוהב אתכם ודואג לכם".





תגובות
????
מי שמברך נוכל בחירות או גם נוכל כמו שנאמר תגיד לי מי חברך אומר לך מי אתה . נוכל ?
קובי עוז, קשקשן גדול. לא תמיד חייבים לקשקש לברך את גדול הנוכלים בתולדות המדינה? מה זה אומר עליך קובי? שאתה אדם טוב? איכס להקיא