חדשות

אלירז שדה מתהפך: "מוגבל ומפוחד; סיים את תפקידו"

אלירז שדה, שבמשך שנים היה מזוהה עם ראש הממשלה נתניהו ואף היה חלק מקמפיין הליכוד, קורא לו לפרוש ולתת את המפתחות למישהו אחר: "הוא מוגבל ומפוחד"

אלירז שדה מתהפך: "מוגבל ומפוחד; סיים את תפקידו"
צילום: (צילום: תומר ניוברג / פלאש90)

אחרי שבמשך שנים הוא היה אחד מאנשי התקשורת המזוהים ביותר עם הליכוד וראש הממשלה בנימין נתניהו, איש התקשורת אלירז שדה אומר כי על נתניהו להניח את המפתחות ולתת אותם למישהו אחר.

שדה פרסם ציוץ עם טענות שהופנו לנתניהו לאורך השנים האחרונות, ואת התירוץ שלו לכך שאין לא מספיק כוח, ואם רק תהיה כאן ממשלת ימין הוא יפעל לשנות את המציאות במדינה, מה שבפועל לא קורה.

שדה כתב: "תתקן את העוולות – תנו לי זמן. עבר הרבה זמן, מה קורה? – אין לי רוב. תנו לי 61 – קיבל 64. המשפט אשם, רפורמה! – קיבל והתקפל. תתקן את העוולות – צאו להפגין".

שדה המשיך וכתב: "אתה אמיתי? – לאן טסים? נתניהו סיים את תפקידו, ייתכן כי הוא מוגבל ומפוחד וייתכן כי שכח וזילזל בציבור. תודה על הכל, תן לאחר את המפתחות".

נזכיר, כי זו אינה הפעם הראשונה בה שדה מותח ביקורת על נתניהו. לפני הבחירות האחרונות הוא קרא לפרוש כי אין לו סיכוי להביא 61 מנדטים, מצה שבסופו של דבר קרה כמובן, ונתניהו הצליח לגרוף 64 מנדטים ולהקים ממשלה.

אלירז שדה ראיון בהשקה של הוט 27.02
אלירז שדה ראיון בהשקה של הוט 27.02

שדה טען כי אם במהלך 4 מערכות בחירות, נתניהו בראשות גוש הימין לא הצליח להשיג 61 מנדטים, אין סיבה שזה יקרה בפעם הבאה.

בחשבון הטוויטר שלו כתב שדה: "הימין תמך בנתניהו בכל דרך, זמן ארוך בלי ניצחון. כל עוד נתניהו נשאר בשלטון, אמנם עם כוח מוגבל אבל החזיק".

שדה סבור, כי אם במהלך 4 מערכות בחירות, נתניהו בראשות גוש הימין לא הצליח להשיג 61 מנדטים, אין סיבה שזה יקרה בפעם הבאה.

בחשבון הטוויטר שלו כתב שדה: "הימין תמך בנתניהו בכל דרך, זמן ארוך בלי ניצחון. כל עוד נתניהו נשאר בשלטון, אמנם עם כוח מוגבל אבל החזיק".

דבריו של שדה עוררו תגובות רבות שתקפו את דבריו. אחד הגולשים כתב: "בכמה נמכרת?". אחר הוסיף: "לך תקנה אקונומיקה ואל תדבר על דברים שאין לך מושג בהם. לך לריאליטי יחד עם אישתך. אתם טובים בזה – למה לך לעשות צחוק מעצמך".

מגיב אחר כתב: "אתה טועה ומטעה. כבר ניסו – סער ובנט ונכשלו. ואדרבה, חברו למחנה השני. הדרך לניצחון עוברת דרך עקשנות ולא רפיון ידיים וכניעה לתכתיבי השמאל. עצבים של ברזל אלירז. בסוף ננצח".

תגובות

45
39
ששש
31.03.23

אלירז שקרן אים היה לא תפקיד הליכוד היה ממשיך ללקקקק

1
ביבי נזהר מאלירז
31.03.23

מהרגע הראשון נזהר ביבי מאלירז החפרפרת שעה אחר שאלירז נצמד לחברים של ביבי, אמר ביבי: ''אני מתחיל לגדל חפרפרת קטנה''. כך שאלירז לא הועיל ולא הזיק. הסתובב שם כמו עכביש או לטאה קטנה.

38
אייל כהן
31.03.23

חחח... כבר יותר משנה האידיוט הזה מתנגד לביבי וטען לפני הבחירות שאין סיכוי שביבי יזכה בבחירות

37
מוניק אזולאי רימון
31.03.23

הוקל לי מאד עכשיו לדעת שאלירז הפך עורו, כמקובל אצל בעלי חיים מסויימים.