חדשות

הליכוד הגיש תלונה במשטרה נגד גיורא חמיצר

תנועת הליכוד הגישה תלונות למשטרה בגין הסתה חמורה לאלימות ורצח ראש הממשלה בנימין נתניהו כנגד התסריטאי ויוצר הנוער גיורא חמיצר לאחר שהתבטא בשידור ערוץ 12 כי הסוף של נתניהו "יהיה כמו הסוף של כל דיקטטור בהיסטוריה" בנוסף הוגשו תלונות נגד מפגינים שצולמו שורפים את תמונות ראש הממשלה בהפגנה אמש

הליכוד הגיש תלונה במשטרה נגד גיורא חמיצר
צילום: ארכיון, 2016 (צילום: Hadas Parush/Flash90)

מפלגת הליכוד הגישה תלונה במשטרה נגד התסריטאי ויוצר הנוער גיורא חמיצר, התלונה הוגשה בגין הסתה חמורה לאלימות ורצח ראש הממשלה בנימין נתניהו לאחר שחמיצר התראיין במהלך ההפגנות אמש בתל אביב לערוץ 12.

במהלך הראיון לאוהד חמו על רקע ההפגנה אמר היוצר והתסריטאי לכתב אוהד חמו: " ״הסוף שלו (ביבי) יהיה סוף כמו של כל דיקטטור בהיסטוריה שלנו. תסתכלו בוויקיפדיה תראו איך גומרים דיקטטורים, ככה יגמור ביבי.״

מתוך חדשות 12 (מתוך חדשות 12)

זו לא הפעם הראשונה שחמיצר מתבטא בחריפות כנגד ראש הממשלה נתניהו ומשפחתו, בסרטונים שהעלה בשבועות האחרונים לעמודיו הפרטיים באינסטגרם ורשתות חברתיות נוספות בהם השווה יוצר "השמיניה" ו"האי" את המצב היום לחלוקה שהוא יוצר בכתיבתו, בה יש רעים וטובים.

באחד מסרטוניו קרא לבנו של ראש הממשלה יאיר נתניהו "פרזיט שלא עבד יום בחייו" וקרא לאנשים לצאת להפגין, אחרת ישראל תהפוך ל "דיקטטורת ביבי, בה השלטון יעבור מנתניהו לילדיו, כנו בסוריה או מצרים."

בסרטון נוסף פנה למצביעי נתניהו על רקע קטעים מהסדרות שיצר וטען בפניהם שראש הממשלה נתניהו "בגד בהם" ושהוא "סכנה אמיתית לקיימנו" ושאנחנו "על סף מלחמת אזרחים רק כי ביבי רוצה לבטל את המשפט שלו".

מהליכוד נמסר: "אנו מצפים מהמשטרה ומהפרקליטות לפעול מייד ובכל העוצמה נגד גילויי ההסתה והאלימות כלפי ראש הממשלה ונבחרי ציבור."

בנוסף הגישו במפלגה תלונות גם נגד מפגינים אשר שרפו אמש תמונות של ראש הממשלה נתניהו במהלך ההפגנות בתל אביב.

תגובות

16
9
אוראל זר
11.05.23

גיורא חמיצר: פעם הערצתי אותך - עכשיו ממש לא. הייתי מעריץ - אבל עכשיו - כולך אכזבה. תתבייש לך!!!!!!!!!!

8
ח״ן
28.03.23

בנקיון פסח שרפתי עיתונים ישנים, אשר בחלק מהם יש תמונות של ביבי - מה לעשות, הוא מופיע שם הרבה…האם עברתי עבירה? פלילית יותר מאשר שוחד, מירמה והפרת אמונים שביבי מואשם בהם?! נקווה שבמשטרה יש קצת יותר שכל ישר ופרופורציות…

1
אייל
28.03.23

אבל הוא צודק, נתנייהו מואשם בעברות האילו, ולכל בר דעת ברור שזו הסיבה העיקרית למהפכה השלטונית שהוא מקדם, הוא כנראה יודע שהוא אשם, ומבין שכמו שאת אולמרט הכניסו לכחא גם הוא יכול להגיע לשם, ומוכן לשרוף לכולנו את המדינה כדי למנוע את זה. למרות שהיו לו הצעות לפרישה מול ביטול כתב אישום, אבל הוא רוצה הכל, להיות שליט לנצח ולבטל את המשפט נגדו. איך זה מחלת נפש בעינך לא הבנתי

2
כלב סמולנאצי ארור חולה נפש,
28.03.23

חולה נפש אתה כבר עברתה את המחלה של האימא שלך,היא בקרוב הולכת לדראון עולם ואתה מחליף אותה במיטה שלה מיתפנה,

3
אוראל זר
28.03.23

לאייל: אחר כך אל תבקשו מאתנו - להתאבל על רבין ולהתנצל על הרצח שלו - הבנתם?????????????? מנוולים מטומטמים!!!!!!

4
אוראל זר
28.03.23

ח"ן = חולה נפש - והמבין יבין! רק אני מקווה פה - שלא אקבל תביעה - על זה שהשוויתי חולי נפש - לאוטו אנטישמי כמוך!

7
אוראל זר
28.03.23

על גיורא חמיצר - לא הייתי מאמין: שמעתי עליו - ואף פעם לא חשבתי - שאדם מבריק ויצירתי כמותו - הוא כזה חולני והזוי. שיתבייש לו!!!!!

1
איציק
28.03.23

אנשים מאוד משולהבים וכל צד מקצין קצת יותר מהשני, מהצד שלכם ראיתי מפגין מצדיע במועל יד וצועק הייל היטלר למפגין שמאל, וזה לא קיבל גינוי מאף אחד בממשלה, זה לא חולני?

2
אוראל זר
28.03.23

לאיציק: תביא לי הוכחה - או שאחשוב שאתה משקר! ואני רציני איתך - והמבין יבין!!!!!!!!!