חדשות

לפני נתניהו: בנט נפגש עם נשיא האמירויות באבו דאבי

חוזר? ראש הממשלה לשעבר, נפתלי בנט נפגש באבו דאבי עם מנהיג האמירויות השייח מוחמד בן זיאד. במהלך השיחה דיברו על שיתוף פעולה בין המדינות

לפני נתניהו: בנט נפגש עם נשיא האמירויות באבו דאבי
צילום: בנט ומנהיג איחוד האמירויות (ללא קרדיט)

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט פגש את מנהיג האמירויות השייח מוחמד בן זיאד, בארמונו באבו דאבי. השניים דיברו על המשך חיזוק שיתוף הפעולה בין שתי המדינות.

במהלך היום קיים ראש הממשלה לשעבר בנט סדרה של חמש פגישות עם ראשי הממשל והכלכלה האמירתי, בין השאר עם השייח חלדון אל מובארק, מנכ״ל מובאדלה, ושייח חמד בן זאיד אאל נהיאן , חבר המועצה המבצעת של אבו דאבי, על מנת להמשיך את תנופת העשייה של שתי המדינות.

הפגישה הזאת מגיעה לאחר דיווחים על רצון של רה"מ הנוכחי בנימין נתניהו להגיע לביקור במדינות המפרץ, בשבועות האחרונים דווח גם כי הייתה אמורה להתקיים פגישה רשמית אך באבו דאבי ביטלו את הפגישה בעקבות מהומות שהתפרצו בהר הבית.

תגובות

10
7
צד
27.03.23

זה אמיתי !!! למה שרה לא טסה

1
יאיר
27.03.23

כי היו רק 59 חדרים פנויים במלון.

2
שלום
27.03.23

שרה טסה רק עם המושחת

3
כ
28.03.23

לך תשב על מקל בהמה שמאלנית

6
הנוכל מרעננה
27.03.23

שני נוכלים נפגשו

5
רוימי רפאל
27.03.23

בנט בגללך כול משי קורה במדינת ישראל היום קרעתה את העם בגדתה החברים שלך בדת היהודית והלכתה למימשלאה שמאל ערבים בושה לך בורא עולם יבוא איתך הדיו וחישבון ביום הכיפורים