בזמן הודעתו הצפויה של רה"מ בנימין נתניהו, על עצירת חקיקת הרפורמה המשפטית, רבבות מפגינים הגיעו להפגנת הימין נגד התקפלות נבחרי הציבור ובעד המשך החקיקה. מי שהגיע להפגנת הענק נגד הממשלה הם דווקא חברי הקואליציה שבזמן נאום נתניהו נצפו בבימה המרכזית של המחאה כשהם רוקדים, שרים ומפגינים ביחד עם ההמון.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
השר איתמר בן גביר גם נאם בהפגנת הענק ואמר: "יצאתי מישיבת ראשי הקואליציה וגמלה בליבי ההחלטה לצאת מהממשלה. כי חשבתי ואני עדיין חושב שצריך להצביע על הרפורמה היום. אבל כשיצאתי החוצה וראיתי את הפגנת האנרכיסטים הבנתי שאם אפרוש אתן להם ניצחון. הם לא ינצחו".

חברי הקואליציה הנוספים שנמצאים כעת על הבמה בהפגנת הימין הם -השר בצלאל סמוטריץ, השר איתמר בן גביר, השר שלמה קרעי, השרה אורית סטרוק, השרה עידית סילמן, השרה מאי גולן, השר עמיחי אליהו השר יצחק וסרלאוף.
עוד הגיעו- ח"כ שמחה רוטמן, ח"כ צביקה פוגל, ח"כ ניסים ואטורי, ח"כ צבי סוכות, ח"כ טלי גוטליב, ח"כ אלמוג כהן, ח"כ לימור סון הר מלך, ח"כ משה סלומון, ח"כ יצחק קרוייזר, ח"כ מיכל וולדיגר.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
גועל נפש
אם הם מחויכים בתמונה סימן שהכל הצגות וצביעות גועל נפש ממכם
21:02 27.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
הימין צריך להפגין נגד ביבי ולדרוש ממנו ללכת. הימין מפסיד רק כי ביבי חלש שמאלני.
20:42 27.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר