מבזקים

מחאת ארגוני המורים נמשכת

המאבק של ארגון המורים מול האוצר על רקע המגעים להסכם שכר חדש נמשך, ארגון המורים הודיע היום כי בהמשך לצעדי המחאה עד כה הלימודים במספר ישובים יפתחו מחר (שני) ב12 בצהריים ולא בשעתם הרגילה וכי הארגון יחמיר את צעדי המחאה עד שהאוצר יפתח מולם במשא ומתן כנה ואמיתי.

מחאת ארגוני המורים נמשכת
צילום: (צילום: רפי בן חקון/לע״מ)

ארגון המורים מודיע כי ימישך את מאבקו במשרד האוצר על רקע המשא ומתן המתמשך להסכם שכר חדש בין האוצר לארגון המורים.

ארגון המורים הוציא הצהרה בה הודיע כי כתוצאה מ "היחס המזלזל של משרד האוצר וסירובו לנהל מו״מ אמיתי על הסכם שכר חדש" הארגון מודיע: "כי ביום שני יחלו הלימודים בשעה 12:00 בישובים הבאים: דימונה, דאלית אל כרמל, דבוריה, דולב, דיר אל אסד, דיר חנא, דפנה, הרצליה, הוד השרון, הודיות, הזורעים, הרדוף"

בנוסף לכך הודיעו בארגון כי: "אנחנו ממשיכים באי מתן ציונים וביציאה מחוץ לכתלי בית הספר."

יושב ראש ארגון המורים, רן ארז הוציא הודעה בה נאמר:"לא נעצור עד ששכר המורים המתחילים יעמוד על 12 אלף ש״ח לפחות, ושכר המורים הותיקים יעלה בהתאמה, האוצר מתנהל בסחבת כבר שנה שלמה ולכן לא נותר אלא להמשיך במאבק״

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות