חדשות

קובי אוז התייחס למתווה הנשיא וחטף: "אתה אפס"

קובי אוז הביע את דעתו על המתווה של הנשיא הרצוג, ואמר כי הוא רחוק מלהשביע את רצונם של תומכי הרפורמה. בעקבות דבריו מספר גולשים תקפו אותו

((צילום: אור גפן))

הזמר והיוצר קובי אוז, התייחס בחשבון הטוויטר שלו למתווה של נשיא המדינה יצחק הרצוג, והבהיר כי הוא אינו תומך בו באופן אוטומטי, וכי לדעתו מדובר בנקודת פתיחה טובה לשיח בין הצדדים. בעקבות דבריו אוז הותקף מצד מתנגדי הרפורמה שכינו אותו "אפס" והודיעו לו כי יחרימו אותו.

אוז כתב בחשבון הטוויטר שלו: "התכוונתי להביע תמיכה, אבל לצערי לא עובד בשבילי מתווה הנשיא כפשרה. מאוד רציתי אבל אז קראתי. זה אולי מסמך נגדי מול הצעות החוק המופרזות של הממשלה. המתווה הזה נראה לי במקסימום כמו נקודת פתיחה לשיחות מאוד קדחתניות. יש קילומטר של מילים לעבור ביחד עם האלונקה. דברו מיד! אין זמן לבזבז".

הרצוג
הרצוג| צילום: (צילום: באדיבות ערוץ כנסת)

אוז, כאמור, הותקף על ידי מתנגדי הרפורמה. אחד הגולשים כתב לו: "קובי אתה אפס. זהו, אתה סיימת איתי, לא עוקב אחריך יותר, לא מגיב לך יותר לעניין וגם לא אקשיב לך בימי שישי בכאן ב'". אוז השיב לו: "נהדר, יונת שלום מחרימה אותי".

גולש אחר כתב לאוז: "הפעם ביאסת ממש. זה הולך להיגמר רע מאד. אם זה לא מספיק אין כבר לאן ללכת יותר". אוז כתב לו בחזרה: "הלב שלי בוכה, מאוד ציפיתי".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

219 תגובות
145
משה
16.03.23

להמשיך לא לעצור לשניה ולא למצמץ פול גז עד הסוף

הצטרפו אלינו