מבזקים
סרוגים

לא עוצרת: אילה חסון תגיש גם תוכנית בוקר

אילה חסון חוזרת ובגדול. המגישה, שעזבה את ערוץ 11 לפני מספר שנים לטובת רשת 13, חזרה לתאגיד עם תכנית ערב בטלוויזיה, ועכשיו בנוסף גם תגיש את תכנית הבוקר ברדיו בימי חמישי

כ"ב אדר התשפ"ג
לא עוצרת: אילה חסון תגיש גם תוכנית בוקר
לא עוצרת: אילה חסון תגיש גם תוכנית בוקר צילום: אילה חסון (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

לאחר המעבר של אילה חסון מרשת 13 לתאגיד השידור הציבורי לתכנית "שבע עם אילה חסון", היא כבר כובשת יעד נוסף וחוזרת גם לרדיו של התאגיד.

חסון תגיש את תוכנית הבוקר "הבוקר הזה" בימי חמישי בין השעות 6-8. במהלך ימות השבוע יגיש המנחה הוותיק אריה גולן את התוכנית ובימי חמישי חסון תהיה זו שתתפוס את עמדת המגישה במקומו.

כאן 11 (צילום: Olivier Fitoussi/Flash90)

"הבוקר הזה" היא תוכנית אקטואליה שמשלבת חדשות, דיווחי כתבים וראיונות. בעברה בתאגיד, הגישה חסון את התוכנית "הכל דיבורים"  שגם היא עסקה באקטואליה ובמהלכה עסקו השדרנים בנושאים שונים כדוגמת פוליטיקה, בטחון, כלכלה, חינוך ועוד.

אילה חסון מתפוצצת על השרה גלית דיסטל. צפו
אילה חסון מתפוצצת על השרה גלית דיסטל. צפוצילום: אילה חסון מתפוצצת על השרה גלית דיסטל. צפו

המגישה ששבה אל ערוץ 11 לפני שלושה שבועות, אחרי שנים רבות ברשת 13, חוזרת כמנצחת, אחרי שתכניתה בחדשות 13 הביאה נתוני צפייה גבוהים, וגם באכסנייה החדשה 'שבע עם איילה חסון' מביאה נתוני רייטינג יפים לתאגיד.

אילה חסון כאן 11 רדיו