חדשות

סער מאשים את הממשלה בפיגוע: "נכשלתם, הביתה"

חבר הכנסת גדעון סער התייחס לפיגוע הירי הקשה שאירע בתל אביב לפני זמן קצר, והאשים את הממשלה הנוכחית במצב: "הם הבטיחו בטחון, אבל הביאו טרור. נכשלתם - הביתה!"

סער מאשים את הממשלה בפיגוע: "נכשלתם, הביתה"
צילום: (צילום: דוד כהן/ פלאש90)

חבר הכנסת גדעון סער התייחס לפיגוע הירי הקשה ברחוב דיזינגוף בתל אביב שאירע הערב (חמישי). בציוץ שהעלה לטוויטר, תקף את הממשלה הנוכחית והאשים אותה בפיגוע.

"‏מאחל החלמה לפצועים בפיגוע בת״א ומחזק את השוטרים במלאכתם", כתב. "הם הבטיחו בטחון, אבל הביאו טרור. הרבה יותר טרור שמכה בנו בירושלים, בשומרון, בת״א.

הם מגלים חוסר אונים מול אויבינו. את האכזריות הם שומרים לבני עמם, למפגינים פטריוטים. כלפיהם הם דורשים ״יד קשה״. נכשלתם – הביתה!

חברת הכנסת מרב מיכאלי תקפה גם היא את הממשלה והאשימה אותה במלחמה במפגינים במקום מלחמה בטרור: "צריך להודות על האמת: הממשלה הזו זנחה את המאבק בטרור. היא מקדשת את המאבק בהפגנות. במקום להילחם באויבים – נלחמת במפגינים".

"כששרים מכנים חצי עם "טרוריסטים" אין פלא שלא נאבקים בטרור אמיתי כמו זה שהכה הערב בת"א. ממשלה מסוכנת מאוד. מאחלת החלמה מהירה לפצועים. הגיע הזמן להשיב את הביטחון".

מרב מיכאלי ((צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש90))

לפני זמן קצר התקבל דיווח על פצועים מירי חי שהתבצע סמוך לבית קפה ברחוב דיזנגוף פינת בן גוריון בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו להם טיפול רפואי ופינו לבית החולים איכילוב 3 גברים פצועים בשנות העשרים לחייהם, בהם: 1 במצב אנוש מחוסר הכרה, 1 במצב קשה והשלישי במצב בינוני.

תגובות

50
33
גג
09.03.23

סער,לא נמאס לך לחרחר ריב ומדון בזמן כזה? כשיש פגועים. תעשה משהו מועיל, קח תהילים ותקרא לרפואת הנפגעים

1
צבועים נמאסתם
09.03.23

אתה רוצה להחזיר לנו את ברלב... כמה אפשר להיות טיפש ואטום. מי היה לנו קודם בממשלה שלך עמר ברלב המהולל שפלט שטויות ללא סוף. אתה רוצה להחזיר לנו אותו. מה השתגעת על כל הראש. אנחנו לא מתגעגעים לממשלת בנט לפיד עבאס מיכאלי וסער...

2
מאיר
09.03.23

בטוח היה יותר טוב מהמשתמט בן גביר. בר לב היה מפקד סיירת מטכ״ל

3
כלב מוסלמי זבל ארור
10.03.23

זבל מוסלמי שנוצר מאינוס,מכוער טמא

4
ב.
10.03.23

לצערי אני טיפלתי בעומר, אני שומר על זכותו של חולה מול רופא,אבל עומר היה מאוד חולה, והיום מקבל טיפול קונבנציונלי ליצוב של החולה,מעבר לזה הכל יהיה ברשות החולה

5
שירה
11.03.23

הוא מעדיף שימותו אנשים וגם כל שאר השמאל

6
אזרח יהודי
10.03.23

בן גביר משקיע 100% בתקיפת מפגינים זה ששהבטיח מלחמה בטרור ומשילות בנגב מפנה את כל כוחות המשטרה במלממה במפגינים. רק בגלל שמפקד משטרת ת"א המודח מסרב לאידיוטיזם הזה ושמר את כוחות המשטרה למלחמה בטרור ניצלנו מפיגוע דומה לירושליים. מסקנה בן גביר הבייתה ומפקד משטרת ת"א ל מפכלות. אבל במדינת חלם וביוביזם הכל הפוך

32
יוסי
09.03.23

תילך אתה הביתה ימסיט עלק הייתה ימני פעם

31
ורפפורט
09.03.23

לך לך צבוע נוכל שפל!!!