בהמשך לכוננות והמתיחות הביטחונית לקראת חודש הרמדאן, עצרו לוחמי משמר הגבול שוהה בלתי חוקי בזמן שהוא פורץ לבית ברמת השרון.
במהלך משמרת הלילה של לוחמי משמר הגבול , התקבלה קריאה בנוגע לאירוע פריצה לבית פרטי ברמת השרון. כוחות מג"ב שהגיעו למקום האירוע הבחינו באור מחלונות הבית, הם החלו בסריקות של המבנה וזיהו את החשוד שניסה לברוח, אך נעצר על ידי הלוחמים כשהוא נמצא על גג הבית.

החשוד, תושב יריחו בן 48, שוהה בלתי חוקי בישראל הועבר לדיון בהארכת מעצר בבית המשפט. מדוברות משמר הגבול נמסר: "לוחמי משמר הגבול ימשיכו לפעול בנחישות ובמקצועיות בכדי לשמור על בטחונם ושלומם של אזרחי מדינת ישראל".
רק בחודש שעבר תפסו חיילי משמר הגבול 11 שוהים בלתי חוקיים בעת שניסו להסתנן לשטחי ישראל על יד היישוב נטע שבדרום והועברו לטיפול משטרת ישראל
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
לרוצץ אותו ואת עצמותיו
הזבל אנרכיסט לעצור,אותו עד תום ההליכים,ממומן מהנאצי הייל לפידון הארור
14:24 09.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר