לאחר שחבר הכנסת  לשעבר יאיא פינק פתח בקמפיין התרמה לכפר המחבלים חאוורה, בו נרצחו הלל ויגל יניב הי"ד. אסתי יניב ששכלה את שני בניה בפיגוע הנורא, פרסמה היום (חמישי) סרטון על קמפיין ההתרמה החריג של הח"כ לשעבר ותקפה: "הזדעזתי קמפיין חשוך".

"אנחנו עם חפץ חיים והם עם חפץ במוות ומלחמה". צפו בסרטון המרגש:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

אסתי יניב תוקפת את קמפיין ההתרמה לחווארה (ללא קרדיט)

האם השכולה דיברה על קמפיין ההתרמה וכשהיא נראית נסערת במיוחד אמרה: "אני קמה כל בוקר וצופה בכפר המרצחים חאוורה, פה הרוצח של הילדים שלי מסתובב. זה קמפיין התרמה חשוך לאנשים שחילקו בקלאוות אחרי הרצח של הילדים שלי.  אנחנו עם חפץ חיים והם עם חפץ במוות ובמלחמה".

"מול הקמפיין החשוך הזה פתחנו בקמפיין שימשיך את האור של הילדים שלנו לחיילים להתיישבות ללימוד התורה". הוסיפה יניב.

כאמור לאחר הפיגוע הנורא בו נרצחו הלל ויגל יניב הי"ד החליט חבר הכנסת לשעבר לפתוח בקמפיין התרמה דווקא לתושבי כפר המחבלים בעקבות אירועי הנקם שמתיישבי האזור ביצעו בכפר בעקבות הפיגוע, לאחר הפיגוע יצאו מספר צעירים מיישובי האזור  ושרפו מכוניות בכפר בו נרצחו חבריהם.

 

יצוין כי למרות שהותקף על ידי ציבור מכלל המגזרים, חבר הכנסת לשעבר המשיך בקמפיין ההתרמה ונכון לשעה זאת הוא עדיין לא הגיב על הסרטון המרגש של האם השכולה. בתוך כך הודיע פינק כי חשבון הוואטספ שלו נחסם  בעקבות פניות של מאות אנשים שקראו לחסום לו את הגישה לשירות.