מבזקים
סרוגים

אאוץ' | הכוכבים הבריטים סירבו להופיע בבית המלוכה

בבית המלוכה נערכים לטקס ההכתרה החגיגי של המלך צ'ארלס שייערך בתחילת מאי, ושלאחריו יתקיים מופע מוזיקלי ענק בהשתתפות אמנים מהשורה הראשונה. למרות הציפיות הגבוהות, נכון לעכשיו הכוכבים הבריטים הגדולים סירבו להשתתף

ה' אדר התשפ"ג
אאוץ' | הכוכבים הבריטים סירבו להופיע בבית המלוכה

אלטון ג'ון, הארי סטיילס והספייס גירלז הוזמנו להופיע באירוע ההכתרה של המלך צ'ארלס, אך סירבו. ביום ראשון ה-7 במאי עתידה להתקיים הופעת ענק בטירת וינדזור, יום לאחר ההכתרה של המלך צ'ארלס, שמקבל את השליטה על בית המלוכה אחרי למעלה מ-70 שנות מלוכה של המלכה אליזבת.

דוגמנית וצלמת: דברים שלא ידעתם על קייט מידלטון
דוגמנית וצלמת: דברים שלא ידעתם על קייט מידלטוןצילום: דוגמנית וצלמת: דברים שלא ידעתם על קייט מידלטון

על פי הדיווחים בבריטניה, הכוכבים הבריטים המובילים ששמם הולך לפניהם באנגליה ובעולם כולו, סירבו להופיע בטקס היוקרתי בבית המלוכה, וזאת בשל אילוצי לו"ז. כפי שנמסר ל-SUN, הם סירבו לקחת חלק במופע בשל "לוחות הזמנים העמוסים שלהם".

הארי סטיילס שגרף בחודש האחרון את פרסי המוזיקה הנחשבים ביותר מופיע כעת מסביב לעולם עם הטור Love On Tour, ולמרות שבזמן אירוע ההכתרה יופיע באנגליה, לא יגיע למופע. האמן הבריטי הענק אלטון ג'ון סירב גם הוא להזמנה המכובדת.

אלטון ג'ון (צילום: Tony Norkus/שאטרסטוק)

אחת האכזבות הגדולות הגיעה דווקא מצד ה"ספייס גירלס", להקה הבנות המצליחה שעל פי הדיווחים היו אמורות להתאחד במופע בבית המלוכה, ולהופיע שוב לראשונה יחד עם ויקטוריה בקהאם, אך החליטו לוותר על ההזדמנות.

הספייס גירלס (צילום: Featureflash Photo Agency/שאטרסטוק)

למרות הסירובים מצד הכוכבים הבריטים המבטיחים, המאמצים לגייס אמנים מהשורה הראשונה ולהבטיח הופעה שלא תישכח, עדיין בעיצומם. גורם אמר כי "אנו פונים אל השמות הגדולים ביותר במוזיקה לקראת הקונצרט. אם תכין רשימה של האמנים הפופולריים ביותר ב-30 השנים האחרונות, כולם נלקחו בחשבון".

אלטון ג'ון בית המלוכה הארי סטיילס המלך צ'ארלס המלכה אליזבת ספייס גירלס