חדשות

המורים מאיימים: חידוש העיצומים החל מיום ראשון

ארגון המורים מגיבים לתקציב המדינה: "לאור הצעת האוצר המבזה להסכם קיבוצי חדש, ארגון המורים מודיע על חידוש העיצומים החל מיום ראשון"

יו"ר ארגון המורים, רון ארז.
יו"ר ארגון המורים, רון ארז. | צילום: אבשלום ששוני\ פלאש90

אישור תקציב המדינה: ארגון המורים מאיים היום (שישי) בחידוש העיצומים במערכת החינוך החל מיום ראשון הקרוב, זאת לאחר שנראה כי דרישותיהם לא התקבלו בתקציב הקרוב.

הדרישות:

הדרישות אותן הציבו: תוספת של 30 אחוזים בשכר לכלל המורים בחינוך העל יסודי (ז׳-יב׳), לדבריהם במטרה לשפר את איכות הבאים להוראה בחינוך העל יסודי ובכך להיטיב עם התלמידים. הצעד הראשון במאבקם הינו הנחייה למורים שלא לקיים שום פעילות עם תלמידים מחוץ לכתלי בית הספר החל מיום ראשון הקרוב.

WhatsApp Video 2023-02-03 at 12.14.27
WhatsApp Video 2023-02-03 at 12.14.27| צילום: (צילום: ארגון המורים)

"משרד האוצר מחריב את החינוך העל יסודי"

הדבר כולל: אי מתן ציונים, אי יציאה לפעילויות כלשהן מחוץ לכתלי בית הספר כגון: טיולים, מסעות, הצגות תחרויות, תאטראות ועוד.

יו״ר ארגון המורים רן ארז: "משרד האוצר מחריב את החינוך העל יסודי והגיש הצעה מבזה שפוגעת במורים ובתלמידים. כנראה שאצלם הגרוש חשוב יותר מאיכות החינוך. לא נאפשר זאת. אנו מחדשים את המאבק ונחריף אותו עד לכדי שביתה כללית, מורי העל יסודי אינם הפקר".

תגובות

6
6
משה
24.02.23

עבדו עליכם ועוד לא למדתם עם מי יש לכם עסק תשנן מה אמר שר האוצר על הבוס שלו שקרן בן שקרן ואתם ממשיכים להאמין חחחח

5
גלית
24.02.23

די כבר לאיים עלוקות אתם מציגים שכר שגוי ולא נכון יש לנו במשפחה ארבעה מורים והם מרווחים מעולה מעולה מעולה לעומת אחרים אתם מרווחים מצויין די להתבכיין די מעניין שבממשלה הקודמת לא היו לכם טענות נמאסתםםםםםם

4
את חיה בחלום ... או סתם שקרנית ...
24.02.23

... קל מאד לפתוח את טבלאות השכר של המורים הן באופק חדש והן בעוז לתמורה ולראות בדיוק מה השכר ... למשל מורה עם 10 שנות וותק ותואר שני מרוויח פחות מ-10,000 ₪ ... ברוטו ... אותו מורה עם 25 שנות וותק מרוויח 11,235 ₪ ... ברוטו ... מי בדיוק ילך לעבוד בשכר כזה כשיש לו תואר שני ...