מבזקים
סרוגים

גמר הזמר במסכה: אופירה אסייג גונבת את ההצגה בלוק צנוע ומדויק

העונה המותחת של הזמר במסכה הסתיימה אמש (שבת) אחרי שהעכבישה - הלא היא השחקנית יעל אלקנה - קטפה את המקום הראשון. אבל מי שבאמת גנבה את ההצגה הייתה אופירה אסייג עם לוק מהודק וצנוע שייזכר

כ"ח שבט התשפ"ג
גמר הזמר במסכה: אופירה אסייג גונבת את ההצגה בלוק צנוע ומדויק
גמר הזמר במסכה: אופירה אסייג גונבת את ההצגה בלוק צנוע ומדויק צילום: (צילום: סתיו נטף)

מי שגנבה את ההצגה אמש בגמר הזמר במסכה לא הייתה רק יעל אלקנה, אלא דווקא אופירה אסייג, שבחרה לערב הגמר לוק צנוע, בהיר ומוקפד שהתאים לאווירה החגיגית והלם אותה מאוד. השופטת חתמה את התוכנית בלוק של שני חלקים עליו אחראי המעצב דרור קונטנטו.

אסייג לבשה חליפת שני חלקים לבנה, המורכבת מחולצה עם דיטיילים בעבודת יד וחצאית עיפרון. להשלמת הלוק, ענדה תכשיטים של ה. שטרן ונעלה נעלי עקב תואמות.

 

(צילום: סתיו נטף)

על הסטיילינג במהלך העונה היה אחראי הסטייליסט אייל עזרזר, שהתאים לאופירה אסייג לוקים מגוונים ומדויקים של דרור קונטנטו, ביניהם השמלה הזכורה בצבע ורוד פוקסיה, שמלת אוברסייז שחורה עם השיער המרושל,  והחליפה השחורה המחויטת עם כפתורי הזהב.

(צילום: סתיו נטף)
(צילום: סתיו נטף)
(צילום: סתיו נטף)
קורין גדעון עולה על הדוסית | הלוקים הצנועים הכי מוצלחים
קורין גדעון עולה על הדוסית | הלוקים הצנועים הכי מוצלחיםצילום: קורין גדעון עולה על הדוסית | הלוקים הצנועים הכי מוצלחים

כזכור, אמש (שבת) התקיים הגמר של התכנית 'הזמר במסכה'. אל המקום השלישי הגיע השבלול- שנחשף בתור הזמר אסף אמדורסקי, למקום השני הגיע הזמרת עדי ביטי – הדגה, ואת המקום הראשון קטפה השחקנית יעל אלקנה שהסתירה כישרון שירה מפואר שלא רבים ידעו עליו. חברי הפאנל ההמומים נתפסו לא מוכנים, כשלאורך העונה חשדו בכלל ברונה לי שמעון, גלית גוטמן, מאיה בוסקילה ועוד.

(באדיבות קשת 12)

לפני ביצוע הגמר סיפרה העכבישה, "להגיע ל'הזמר במסכה' בשלב הזה של הקריירה שלי היה נראה קצת מוזר, כי עבדתי כל כך קשה כדי שיכירו אותי. הצלחתי לצאת מאזור הנוחות שלי ולכבוש עוד ועוד פסגות. דווקא עכשיו החלטתי להסתתר מאחורי מסכה. לא יכולתי לוותר על ההזדמנות ללכת בעקבות הלב שלי, והלב שלי הוא המוזיקה".

אופירה אסייג דרור קונטנטו הזמר במסכה העכבישה יעל אלקנה לוק צנוע