העיתונאית ואשת התקשורת אילה חסון, תוקפת את ראשי האופוזיציה שמסרבים להזמנתם של יריב לוין ושמחה רוטמן להידברות סביב הרפורמה המשפטית, ואומרת כי התנאי שלהם להקפאת הליך החקיקה, מוכיח כי הם אינם מעוניינים בפשרה.

בראיון לרדיו 'גלי ישראל' אמרה חסון: "נפל לי האסימון אתמול. אני חושבת שאנשים מסוימים שמפוזרים בהרבה מוקדי כח – לא באמת רוצים הבנה, זו לא המטרה שלהם".

חסון תהתה: "איך אפשר להציג בצורה מעוותת את הנכונות של לוין ורוטמן לבוא לדבר? בואו לדבר, אם זה לא יעבוד – בסדר. מי שבאמת אכפת לו מהמדינה ובאמת מודאג יבוא בריצה למו"מ".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

שמחה רוטמן, השבוע (ללא קרדיט)

"יצא המרצע מן השק", הבהירה חסון. "ברגע שאתה אומר 'רק אם זה ייעצר לגמרי' – אתה מוכיח שיש כאן שיא הציניות. כשאתה לא רוצה משהו – אתה מוצא תירוצים ללא סוף. אם אתה רוצה לפתור אתה הופך עולמות כדי לדבר".

חסון סבורה כי "הם רוצים להחליש את הימין, לקעקע אותם בעיני הבוחרים שלהם. ברור שיש פה מישהו שניצח".