לפני כשבועיים שירי מימון ילדה את בתה הראשונה לה ולבעלה יוני רג'ואן, שהגיעה אחרי שני בנים. אמש (ראשון) מימון חשפה את השם הנבחר של הנסיכה הקטנה של הבית: אמה.
בפוסט מרגש וכנה שפרסמה באינסטגרם, הזמרת סיפרה על חווית הלידה, על איך להיות אמא לשלושה, על השיר החדש שהוציאה בדיוק עכשיו, ועל התאריך בו תחזור סופסוף למקום הטבעי שלה- הבמה.
מימון סיפרה על הזמן שעבר מאז הלידה ש"ברור היה שאני זקוקה לו כדי לאתחל את עצמי ואת המציאות החדשה שלי, שלנו, כמשפחה"… היא הודתה למיילדת שליוותה אותה לאורך כל ההריון והייתה זו ש"שולפת את התינוקת שלי ממני כשברקע השיר "נשימה" וכולנו בוכים מהתרגשות".
"תודה על יוני שלי. מה עוד אני יכולה להגיד שלא אמרתי על הפרטנר של חיי? וואלה זכיתי ביג טיים. תודה לאמא שלי ואחותי שתמכו, סייעו, ישנו איתי ליטפו והכילו את שתינו- לביאות שלי".
"השבועיים האלה היו מסע התאוששות (ניתוח קיסרי שלישי) עניינים ועוד עניינים שנתנו לי פרופורציה נהדרת כמה חשוב תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה, להתרכז בהחלמה ובלתת אהבה לכל ילד שלי. תמיד לחבק, לנשק, לא להחסיר דבר וכן , להחביא דמעה בגוף של לביאה.
הבנתי שאני גיבורה ולביאה אמתית ושאני יכולה לומר את זה בקול רם. לא סתם אני מעריצה נשים. היכולת שלנו ליצור חיים, לעשות ניסים, להצליח לג׳נגל ולרפד באהבה. השיר ״אמא״ שהוצאתי – מילה במילה הוא אני. והוא אתן. תודה על השיתופים, על החיבור המיידי, התגובות החמות ויותר מהכל- הבנתי שנגעתי בדיוק בנקודה – וזה בשבילי הכל".
לסיום, שירי מימון הידעה שתחזור לבמות כבר בתחילת חודש מרץ (כחודש אחרי הלידה), וכתבה: "ברוכה הבאה לאהובה שלנו, אמה רג'ואן".

כשפירסמה את השיר החדש "אמא", כתבה הזמרת: "השיר מספר בדיוק את התחושות שלי בימים האלה. הפכתי לאמא לשלושה, קולטים? כי אני לא… כמה דמעות אני מחביאה… כל אחד ואחת מהם – עולם ומלואו. יצרתי חיים. המילים מתארות את החוזק, את העוצמה השקטה, את המשברים ואת היותנו סלע איתן.
אמהות.אני רוצה להקדיש את השיר לכן, הלביאות והגיבורות שמקריבות את גופן ונפשן כדי לחולל ניסים כל יום מחדש".
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
טלי סהר
רק בשמחות רק אושר עיקר הבריאות
09:55 24.03.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורה
ילדת יצרתם חיים את ובעלך מזל טוב
19:30 18.02.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר